Στο πλευρό του Αλεξάνδρου η Μαρία Καλάβρια για την υπόθεση με το ροζ βίντεο - «Έχει ήθος, δε θα το έκανε ποτέ αυτό»

Στο πλευρό του Αλεξάνδρου η Μαρία Καλάβρια για την υπόθεση με το ροζ βίντεο - «Έχει ήθος, δε θα το έκανε ποτέ αυτό»

Η πρώην σύντροφος του μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια -  «Όταν μου το είπαν, γελούσα», δήλωσε

kalavria-aleksandrou
Η υπόθεση για γνωστό πανελίστα - δημοσιογράφο, ο οποίος έχει διαρρεύσει ροζ βίντεο με πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο έκανε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να λυγίσει «στον αέρα» πριν από μερικές ημέρες.

Αφού ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για τον ίδιο και το γεγονός επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του θύματος, Απόστολος Λύτρας, σειρά για να κάνει δηλώσεις είχε η πρώην σύντροφός του, Μαρία Καλάβρια.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ξεκαθάρισε πως μετά από τρία χρόνια που πέρασαν μαζί, είναι απόλυτα σίγουρη πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgsiwuahhpqp-st)

«Εγώ δεν το ήξερα καν. Κάποια στιγμή άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα και με ρωτούσαν αν είμαι εγώ. Εννοείται ότι ο Δημήτρης δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, δεν το συζητάμε καν. Όταν μου το είπαν, γελούσα. Ο Δημήτρης έχει ήθος, ήμασταν τρία χρόνια μαζί, ξέρω τον χαρακτήρα του, δεν θα το έκανε. Συμβαίνουν αυτά πολλές φορές, απορώ γιατί και ο ίδιος ασχολήθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Καλάβρια.

Ακούγοντας την πρώην αγαπημένη του να μιλάει για εκείνον με τα καλύτερα λόγια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε με την σειρά του: «Την ευχαριστώ πολύ πραγματικά για τη δήλωση που έκανε, με τιμά πολύ. Το παρελθόν σου πάνω από όλα. Δεν έχει να κάνει με το γιατί ασχολήθηκα, είχε ξεφύγει πάρα πολύ η κατάσταση. Σκιαγραφούσαν κι εμένα, αλλά και εκείνη».






Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρές βροχές σήμερα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - «Ανοιξιάτικο»... ποδαρικό στο 2022

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την εξέλιξη της απαγωγής του Γιώργου Κυπαρίσση - Τι ψάχνουν οι Αρχές σε κάμερες και κινητά

Σε ισχύ από σήμερα τα νέα μέτρα για την «αναχαίτιση» της Omicron - Πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης