Η Φάρμα: Εκτός αγροκτήματος η Σάσα Μπάστα – Η στενοχώρια της για την Ηλιάδη

Η Φάρμα: Εκτός αγροκτήματος η Σάσα Μπάστα – Η στενοχώρια της για την Ηλιάδη

«Ήταν η μεγαλύτερη αποτοξίνωση που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου» είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Μπάστα, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το παιχνίδι

σασα
Την... πληθωρική παρουσία της Σάσας Μπάστα στη «Φάρμα» θα στερηθούν οι τηλεθεατές, καθώς η αναμέτρηση της με την Χριστίνα Σμαραγδή στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/12) αποδείχθηκε σκληρή με την τραγουδίστρια να χάνει και να αποχωρεί από το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Σάσα και Χριστίνα ήταν οι δύο μονομάχοι, που έπρεπε να αγωνιστούν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο αγρόκτημα. Αρχικά, η αρχηγός της εβδομάδας, Αθανασία Τσουμελέκα, έβγαλε στον... τάκο την τραγουδίστρια με την οποία έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας την έκπληξη όλων.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgs26uufxo7d-sf)


Αμέσως μετά η Μπάστα επέλεξε ως αντίπαλό της την Σμαραγδή, με την οποία δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις στο παιχνίδι, αντίπαλος που της έβαλε δύσκολα αναγκάζοντας την να φτάσει ένα βήμα πριν τα παρατήσει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgs276o8eu81-se)


«Δεν θέλω να τα πω όλα, θα πω μόνο ότι χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό που έκανα. Ήταν η μεγαλύτερη αποτοξίνωση που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου» είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Μπάστα, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το παιχνίδι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgs27jgwvwm9-sf)
Κλείσιμο


Η Σάσα δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της για το γεγονός ότι θα αποχωριστεί από τη φίλη της, Αγγελική Ηλιάδη.

“Η πιο όμορφη γεύση που μπορεί να μου αφήσει στη ζωή μου είναι η γλυκιά και αυτό ήταν η Φάρμα. Το μεγαλύτερο δώρο που έδωσε η Φάρμα, ήταν η Αγγελική και στεναχωριέμαι ακόμα περισσότερο που φεύγω για εκείνη, στεναχωριέμαι που αφήνω το κοριτσάκι μου μόνο του. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι δεν έχασα τον εαυτό μου. Το μόνο που θα έλεγα στη Σάσα του χθες είναι να έχεις τα μάτια σου πιο ανοιχτά” κατέληξε η Σάσα Μπάστα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgs2b3vzry9d-sf)



Ειδήσεις σήμερα:

Χριστουγεννιάτικη απόδραση στο Παρίσι για την Ιωάννα Τούνη

H αστυνομία εισέβαλε σε διαδικτυακή εφημερίδα στο Χονγκ Κονγκ και συνέλαβε δημοσιογράφους

Ένοχη για πέντε κατηγορίες η Γκισλέιν Μάξγουελ, στρατολογούσε νεαρές γυναίκες για τον Επστάιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης