Μαρίνα Ψάλτη: «Εγώ εξανάγκασα σε γάμο τον Γιάννη Φέρτη, του είπα πως αν δεν με παντρευτεί, δεν πρόκειται να συζήσω μαζί του»

Μαρίνα Ψάλτη: «Εγώ εξανάγκασα σε γάμο τον Γιάννη Φέρτη, του είπα πως αν δεν με παντρευτεί, δεν πρόκειται να συζήσω μαζί του»

Η ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία της με τον Γιάννη Φέρτη και το bullying που δεχόταν στην παιδική της ηλικία

μαρινα_ψαλτη
Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Ψάλτη και αναφέρθηκε τόσο στα παιδικά της χρόνια, όσο και στον σύζυγό της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη πως στο παρελθόν πέρασε πολύ δύσκολα και δεχόταν συνεχώς bullying.

«Στο σχολείο τραύλιζα, ήμουν βαριά δυσλεκτική. Άσχημο κοριτσάκι, πεταχτά αυτιά, μου έβαλαν και σιδεράκια. Ψιλοχάλια ήμουν και από τότε αυτοσαρκαζόμουν. Διαγνώστηκα με δυσλεξία στο πρώτο έτος της Σχολής Καλών Τεχνών, γι’ αυτό και στο σχολείο υπέφερα. Το μισούσα το σχολείο. Οι συμμαθητές μου με θεωρούσαν χαζή, καθυστερημένη. Δεν άρεσα σε κανέναν, αλλά πήρα το πιο ωραίο αγόρι που υπήρχε, τον Γιάννη Φέρτη», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgeys2rpqtzd-st)


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύζυγό της και αποκάλυψε πως ήταν η ίδια που επέμενε για τον γάμο τους: «Γνωριστήκαμε στην παράσταση "Γλάρος". Γίναμε φίλοι, λέγαμε τα ερωτικά μας και μετά από κάποιους μήνες σε ένα αεροδρόμιο έσκυψε και μου έδεσε το κορδόνι. Δεν με φόβισε το ερωτικό παρελθόν του Γιάννη. Και τώρα τον ρωτάω πως νιώθει που έκανε τρεις γάμους κι εγώ κανέναν, και μου λέει πως είμαι η χειρότερη όλων. Μονόπετρο δεν μου πήρε ποτέ. Εγώ του είπα πως αν δεν με παντρευτεί, δεν πρόκειται να συζήσω μαζί του. Τον εξανάγκασα σε γάμο. Ο Γιάννης δεν ήθελε παιδί, ήταν ο όρος του. Θεωρούσε πως ήταν πολύ μεγάλος και δεν ήθελε το παιδί του να τον βλέπει γέρο στα νοσοκομεία».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgeyt1bchczd-st)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Μετάλλαξη Όμικρον: Τα κρούσματα, η διασπορά και οι φόβοι των ειδικών

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Τρικυμία» στο «Ράδιο Αρβύλα» εξαιτίας του revenge porn

Χριστούγεννα με ασφάλεια στις εκκλησίες και εμβολιασμός των ιερέων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης