Νάγια: «Δε γνωρίζω καν τι είναι το #MeToo»

Νάγια: «Δε γνωρίζω καν τι είναι το #MeToo»

Η τραγουδίστρια δεν γνώριζε καν την ύπαρξη του κινήματος #MeToo - Τι δήλωσε για τις προσβλητικές συμπεριφορές που έχει συναντήσει η ίδια

nagia
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Naya και μάλιστα, αποκάλυψε πως παρά τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα, η ίδια δεν ξέρει καν τι σημαίνει το κίνημα #MeToo.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα: «Δεν ξέρω τι είναι το #MeToo παιδιά, τι είναι; Συγγνώμη, αλλά δεν το γνωρίζω. Εξηγήστε μου τι είναι».

Στην συνέχεια, η τραγουδίστρια πρόσθεσε πως κι η ίδια έχει δεχτεί παρενόχληση, όχι στον χώρο του τραγουδιού, αλλά του χορού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg8v3wulkwc9-st)


Εκτός αυτού, όμως, έχει δεχτεί αρκετές προσβλητικές συμπεριφορές. Μάλιστα, περιέγραψε μία από αυτές: «Έχει τύχει να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να ακούγονται εκείνοι παραπάνω, αλλά εντάξει, δεν με πτωεί. Οι θαυμαστές μου με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν βρίσκουν τον αριθμό του κινητού μου και μου στέλνουν εκεί. Μου στέλνουν μηνύματα και είναι ασταμάτητα».

Κλείσιμο
Τέλος, για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί, δήλωσε πως είχε συζητήσει για την συμμετοχή της στη Φάρμα, όμως τελικά δεν τα βρήκανε με την παραγωγή.

«Είχα πρόταση από τη Φάρμα, αλλά δεν τα βρήκαμε. Θα ήθελα να πάω στο Survivor κι ελπίζω τελικά να τα καταφέρω», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Σκότωσε την αδερφή του και αυτοκτόνησε

«Δεν έχω καλά νέα»: Εργοδότης απέλυσε... 900 υπαλλήλους ταυτόχρονα μέσω κλήσης Zoom (Βίντεο)

Η Evergrande αθέτησε πληρωμές σε διεθνείς επενδυτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης