«Το βράδυ η Χριστίνα και εγώ κοιμόμαστε παρέα με τα δύο μωρά» λέει ο Σάκης Τανιμανίδης

«Το βράδυ η Χριστίνα και εγώ κοιμόμαστε παρέα με τα δύο μωρά» λέει ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο διάσημος παρουσιαστής μιλά με τα πιο γλυκά λόγια για την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Μπόμπα, και τις δίδυμες κορούλες τους

SAKIS
Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την πρεμιέρα της «Φάρμας», στο «Πρωινό» φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο αγαπητός παρουσιαστής αναφέρθηκε στη γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα Μπόμπα, και τη νέα φάση που βίωνουν μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους.

«Μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελάνε. Αλήθεια το λέω. Από μικρός. Μικρός μάθαινα μαγικά κόλπα για να αντιδρούν οι γύρω μου και να χαμογελάνε. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω τον κόσμο να χαμογελάει» δήλωσε αρχικά ο δημοφιλής παρουσιαστής, όταν η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι έχει πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη.

Έπειτα, για τις πολυαγαπημένες κορές του, Αριάνα και Φιλίππα, δήλωσε: «Είναι κοντά έξι μηνών τα γλυκούλια. Προφανώς και τα ταΐζει κυρίως η Χριστίνα. Μην πω ψέματα. Αλλά μου αρέσει όποτε έχω χρόνο, να τον ξοδεύω στο 99% με τα μωρά. Η Αριάνα είναι η πολύ πιο φαγανή. Βλέπει το φαγητό που πλησιάζει και τρέμει από χαρά».



Ακόμη, περιέγραψε πώς κυλάει η νύχτα με δύο μωρά στο σπίτι: «Είναι ήσυχα μωρά γενικότερα, αλλά σαν μωρά ξυπνάνε σίγουρα μέσα στο βράδυ δύο φορές. Επειδή είναι δύο ξυπνάνε και τα δύο ταυτόχρονα, άρα ξυπνάμε δύο φορές. Κοιμόμαστε και οι τέσσερις παρέα. Τα έχουμε στη μέση. Δεν γίνεται τα μωρά να φύγουν απ' το κρεβάτι. Εγώ κάθε βράδυ που ξαπλώνω, ξαπλώνω πλάγια δίπλα τους με τα πρόσωπα μας αντικριστά και κοιτιόμαστε για κανά 10λεπτο και μετά κοιμάμαι. Είμαι ερωτευμένος».

«Όταν λείπω από το σπίτι και κάνω κάτι, είμαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέω "πού είναι τα παιδιά μου"», εκμυστηρεύτηκε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ANT1:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg85cra0foxt-st)

Δεν δίστασε, μάλιστα, να εκφράσει τα τρυφερά αισθήματά του προς την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα: «Όταν φεύγω από εκεί που είμαι και είμαι στον δρόμο προς το σπίτι, τότε λέω "φτάνουμε, φτάνουμε, πλησιάζω για να τα δω". Έχω ενθουσιασμό. Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Το σκέφτομαι ως εξής: Έχω ερωτευτεί τρεις φορές στη ζωή μου. Μία ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου, τη Χριστίνα, μία ερωτεύτηκα τις κόρες μου και άλλη μία τη Χριστίνα σαν μαμά των παιδιών μου».

Κλείσιμο
Τέλος, ερωτηθείς αν άλλαξε η σχέση του με την Χριστίνα Μπόμπα από τη στιγμή που έγιναν γονείς, εξήγησε: «Αντικειμενικά αλλάζει λίγο αυτό που είχαμε. Δε νομίζω να σου πει κανένας ότι δεν αλλάζει. Προς το καλύτερο, όμως. Αυτός ο νέος ρόλος που παίρνει πλέον η γυναίκα, ο οποίος είναι ένας σαρωτικός ρόλος και για την ίδια και για τον σύζυγό της, είναι διαφορετικός. Από εκεί που την ήξερες σαν μία γυναίκα και μόνο σαν γυναίκα με όλα όσα έχει και στη σχέση και έξω από τη σχέση στην καθημερινότητά της, ξαφνικά όταν γίνεσαι αφοσιωμένη μάνα που η Χριστίνα είναι 100%, αλλάζει ο ρόλος της. Αλλάζει και η συμπεριφορά της απέναντί σου και αλλάζει και πώς την βλέπεις εσύ. Βλέπεις πλέον έναν άνθρωπο που αυτό που κυριαρχεί είναι η σχέση του με τα παιδιά, η αγάπη που δίνει προς αυτά και πως ό,τι συμβαίνει γύρω της έχει να κάνει με τα παιδιά. Είμαι εντυπωσιασμένος».



Ειδήσεις σήμερα:

Τους υπουργούς της νέας γερμανικής κυβέρνησης από το SPD ανακοίνωσε ο Όλαφ Σολτς

Άρπαξαν από τον λαιμό τον Γάλλο εθνικιστή Ερίκ Ζεμούρ στην πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση (Βίντεο)

Στα σύνορα συνέλαβαν καταζητούμενο έμπορο ναρκωτικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης