ΟΣάκης Τανιμανίδης απολαμβάνει το ρόλο του μπαμπά και το φαίνεται. Ο παρουσιαστής της Φάρμας αν και αυτή την περίοδο είναι εξαιρετικά πολυάσχολος με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις πάντα βρίσκει χρόνο για τις δίδυμες κόρες του.
Πριν από λίγα λεπτά ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο οι κορούλες του Φιλίππα και Αριάνα κάθονται τα καρεκλάκια τους που γράφουν τα ονόματά τους και εκείνος τις ταΐζει.
«Τα σαββατοκύριακα αναλαμβάνει ο μπαμπάς!», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.