Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αυτομαστιγώνεται πάνω από τον τάφο της Ανέτ και το Twitter τον αποθεώνει

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αυτομαστιγώνεται πάνω από τον τάφο της Ανέτ και το Twitter τον αποθεώνει

Ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Γιώργο Γεροντιδάκη στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

agries_melisses_meletis
Οι Άγριες Μέλισσες διανύουν τον τρίτο κύκλο και οι εξελίξεις στο Διαφάνι συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων της σειράς. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο την τιμητική του είχε ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος υποδύεται τον «κακό» Μελέτη. Τον είδαμε να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας την ημέρα του γάμου του. Ιδιαίτερη στιγμή του επεισοδίου λίγο πριν παντρευτεί την Κορίνα η συνάντησή του με την Πηνελόπη αλλά και η στιγμή που ψάχνει την λύτρωση και την εξιλέωση πηγαίνοντας στον τάφο της μητέρας του Ανέτ για να της ζητήσει συγχώρεση για τα όσα έχει κάνει. Πάνω από τον τάφο της γδύνεται και αρχίζει να αυτομαστιγώνεται. Κορυφαία στιγμή όταν τον βρίσκει σε άθλια κατάσταση ο Κωνσταντής με την Δρόσω. Εκεί ο άλλοτε «κολλητός» του και ξάδερφός του αναλαμβάνει δράση και τελικά με το δικό του πουκάμισο τον πηγαίνει γαμπρό στην εκκλησία. Οι σκηνές ανάμεσα στον Μελέτη και τον Κωνσταντή (Γιάννης Κουκουράκης) είναι συγκινητικές καθώς οι δυο τους έρχονται μετά από πολύ καιρό κοντά... Το φινάλε της σκηνής δραματικό καθώς ο Μελέτης ζητάει από τον Κωνσταντή να πάει στον γάμο του με τον ίδιο να του απαντά: «Ως εδώ ήμουν Μελέτη».

Ρεσιτάλ ερμηνείας γράφει το Twitter

Το twitter δεν γινόταν να μην σταθεί στις συγκεκριμένες στιγμές του επεισοδίου. Ιδιαίτερες είναι οι αναφορές στο υποκριτικό ταλέντο του Γιώργου Γεροντιδάκη.

Κλείσιμο


Ο Μελέτης είναι ένα τραγικό πρόσωπο
Ο ίδιος ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» για τον χαρακτήρα που υποδύεται, τον Μελέτη.

Τι άνθρωπος είναι τελικά ο Μελέτης; Γιατί ο κόσμος δεν τον μισεί;
Γιατί είναι ένα τραγικό πρόσωπο, ένας τραγικός ήρωας. Ο Μελέτης, μέσα στα σκοτάδια του, έχει και τις φωτεινές στιγμές του. Έχει αξίες, είναι παραδοσιακός, εργατικός. Προσπαθεί τώρα με την Κορίνα να κάνει έναν ωραίο γάμο, να ντυθεί γαμπρός και να γίνει πατέρας- αν και η Κορίνα έχει χάσει τον ενθουσιασμό της μαζί του σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτός το παλεύει. Θέλει να ανήκει κάπου. Είναι επιτακτική του ανάγκη ο γάμος και θέλει παιδιά. Έτσι νιώθει ότι θα απεγκλωβιστεί συναισθηματικά και θα φτιάξει κάτι δικό του.

Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται γιατί αυτομαστιγώνεται…
Αυτομαστιγώνεται για να μην σκέφτεται αυτά που έκανε, τους φόνους. Έτσι νομίζει ότι πληρώνει τα λάθη του με ακραίο τρόπο. Ο Μελέτης νοσεί, πονάει η ψυχή του. Θα έλεγα ότι έχει μια ψυχική ασθένεια. Ο πόνος τού φέρνει μια ισορροπία για να συνεχίσει να υπάρχει. Χρειάζεται παρακολούθηση αλλά δεν έχει τη μόρφωση να το αντιληφθεί και να τρέξει για βοήθεια. Κάνει κακό στον εαυτό του και ζει επικίνδυνα, αυτοκαταστρέφεται, όπως ο Κωνσταντής με το αλκοόλ. Είναι κατεστραμμένοι και οι δύο από τις εντολές του Δούκα. Όταν έχεις το αίμα τόσων ανθρώπων και της ίδιας σου της μάνας στα χέρια σου, σε κυνηγάει μια κατάρα.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κιάνου Ριβς αποκαλύπτει ότι «κόπηκε» ένας τρανς χαρακτήρας από το σενάριο στου «Matrix» - Δείτε βίντεο

Ιταλία: Aρνητής παρουσιάστηκε για να κάνει το εμβόλιο με... ψεύτικο χέρι σιλικόνης!

Επεισόδιο στη συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου: Η Τζεν Ψάκι τσακώνεται με δημοσιογράφο για τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης