Ενοχλημένη η Μαρίνα Πατούλη με τις δηλώσεις της Παπαδοπούλου για τη συμμετοχή της στο J2US - «Εκ μέρους ποιανού μιλάει;»

Ενοχλημένη η Μαρίνα Πατούλη με τις δηλώσεις της Παπαδοπούλου για τη συμμετοχή της στο J2US - «Εκ μέρους ποιανού μιλάει;»

Ενοχλημένη φάνηκε που η συμπαίκτριά της μίλησε εκείνη για λογαριασμό της

patouli
Η Μαρίνα Πατούλη απάντησε στις δηλώσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου, που υποστήριξε ότι η συμπαίκτριά της δεν θα φύγει τελικά, από το J2US.

Μιλώντας σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό», η Μαρίνα Πατούλη εξήγησε πως θα εμφανιστεί και στο live του Σαββάτου για να πει ένα τελευταίο τραγούδι με τον Στέλιο Διονυσίου, που είναι και ο παρτενέρ της.

«Παρακολουθώ μία παραφιλολογία που πραγματικά δημιουργεί ερωτηματικά. Η αλήθεια είναι η εξής... Για να το πούμε μια τελευταία φορά, γιατί θεωρώ ότι το θέμα δεν έχει ουσία. Εγώ την Κυριακή βγήκα στην σκηνή, ευχαρίστησα τον Νίκο Κοκλώνη από καρδιάς και είπα ότι αποχωρώ για τους λόγους μου. Από 'κει και πέρα δεσμεύτηκα στον αέρα, στον Κοκλώνη και τους τηλεθεατές ότι θα πω ένα τελευταίο τραγούδι με τον Στέλιο Διονυσίου, έτσι αποχαιρετώ το J2US», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg31homan6cp-st)


Κλείσιμο
Στην συνέχεια, η Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη. Μάλιστα, φάνηκε κάπως ενοχλημένη που κάποιος άλλος μίλησε για λογαριασμό της.

«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μία συμπαίκτρια, από 'κει και πέρα, δεν ξέρω πώς βγήκε και μίλησε. Μίλησε εκ μέρους μου; Εκ μέρους της παραγωγής; Ως τι μίλησε; Το διαψεύδω και καλό θα είναι να μην χρησιμοποιούν το όνομά μου για να κάνουν δικές τους υποθέσεις. Αυτό το διάστημα ο καθένας λέει ό,τι θέλει και στην τελική, ένα παιχνίδι είναι ρε παιδιά. Εμένα η συμμετοχή μου στο παιχνίδι ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα πάω το Σάββατο για να είμαι συνεπής στην δέσμευσή μου και θα κλείσουμε όμορφα», εξήγησε η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε η Ειρήνη Παπαδοπούλου:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg2betsqphc9-st)




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Βρετανός υπουργός Υγείας πείθει on camera ρεπόρτερ να κάνει... επί τόπου την ενισχυτική δόση!

Εισαγγελέας για Γκισλέιν Μάξγουελ: Ήξερε ακριβώς τι θα έκανε ο Έπσταϊν στα παιδιά που του έφερνε!

Ενδέχεται να έχει υπάρξει ήδη κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα, λέει ο Σαρηγιάννης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης