Αιμίλιος Σταματάκης: «Για τη δική μου δημοσιότητα ευθύνεται σε έναν βαθμό και η προσωπική μου ζωή»

Αιμίλιος Σταματάκης: «Για τη δική μου δημοσιότητα ευθύνεται σε έναν βαθμό και η προσωπική μου ζωή»

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το ελληνικό #MeToo και ο τρόπος που επηρεάζουν τα social media την ζωή μας

stamatakis
Μετά την ανακοίνωση για την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη από τον Αιμίλιο Σταματάκη στην παράσταση Ρινόκερος, ο ηθοποιός βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Η κάμερα της εκπομπής Love It εντόπισε τον ηθοποιό και εκείνος παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις και μίλησε τόσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το ελληνικό #MeToo και τα social media.

«Θεωρώ ανήθικο και επικίνδυνο να πουλούν κάποιοι πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στο παρελθόν, πέρασα μία ίωση, πρήστηκαν οι αμυγδαλές μου, ανέβασα πυρετό και με επηρέασε στην καρδιά. Ήταν σε μία περίοδο που πίεζα πάρα πολύ τον εαυτό μου. Θυμάμαι ότι έλεγα -επειδή έτσι μαθαίνουμε και στο θέατρο στην Ελλάδα- ότι δεν θα πάθω τίποτα, θα παίξω κι ας είμαι άρρωστος. Όσο και να πονάω, μέχρι να μην αντέχω άλλο και να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg26z5clxdgp-st)


Για το ελληνικό #MeToo και τις κακές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, ο ηθοποιός δήλωσε πως ο ίδιος δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ κάτι παρόμοιο. «Δεν έχω έρθει ποτέ αντιμέτωπος με την κακή πλευρά του θεάτρου. Όλοι έχουμε ακούσει ιστορίες, αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να πας στον άλλο και να του πεις: "τι έκανες εκεί;". Δεν ξέρεις αν είναι αλήθεια ή όχι, αν είναι φήμη, δεν ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει. Είναι διαφορετικό από το να το βλέπεις να συμβαίνει εκείνη την στιγμή μπροστά σου», είπε.

Κλείσιμο
Τέλος, για τα social media τόνισε πως πλέον παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας. «Είναι ή ένα πάρα πολύ δημιουργικό εργαλείο, που μπορεί να σου δώσει χαρά και έμπνευση ή μία εθιστική φυλακή. Για τη δική μου δημοσιότητα, που έχει προκύψει, ευθύνεται σε έναν βαθμό και η προσωπική μου ζωή».





Ειδήσεις σήμερα:

Ανενόχλητος έφυγε Αυστριακός τουρίστας από την Ρόδο με αρχαία αντικείμενα

Για πέμπτο κύμα της πανδημίας προειδοποιεί ο Φάουτσι μετά τη μετάλλαξη Omicron

Αδιανόητο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος σημάδεψε αστυνομικούς με ψεύτικο πιστόλι - Ήθελαν με την παρέα του να ανεβάσουν βίντεο στο TikTok!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης