Σε ειδική κλινική πολυτελείας στη Ζυρίχη νοσηλεύεται η προγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό

Σε ειδική κλινική πολυτελείας στη Ζυρίχη νοσηλεύεται η προγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό

Η νοσηλεία της κοστίζει 42.000 ευρώ την εβδομάδα

000_UE8G1
Σε κλινική πολυτελείας στη Ζυρίχη νοσηλεύεται η πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλίν, όπως γράφει ο γερμανικός Τύπος.

Το εβδομαδιαίο κόστος νοσηλείας στην κλινική «Paracelsus» ανέρχεται σε 42.000 ευρώ, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Η «θλιμμένη» πριγκίπισσα και μητέρα διδύμων έχει το δικό της γιατρό όπως και όλοι οι ασθενείς της κλινικής, υποστηρίζει το γερμανικό δίκτυο «RTL».

«H 43χρονη Σαρλίν νοσηλεύεται στην κλινική απεξάρτησης και ψυχικής υγείας με περισσότερους από 15 γιατρούς και θεραπευτές, που ο καθένας εστιάζει αποκλειστικά σε έναν πελάτη. Η κλινική αυτή εξειδικεύεται σε διατροφικές διαταραχές, θεραπεία απεξάρτησης και ψυχικές νόσους. Ωστόσο, παραμένει ακόμη ασαφές από τι πραγματικά υποφέρει αυτή τη στιγμή η σύζυγος του πρίγκιπα Aλβέρτου», αναφέρει.

Κατά την πολύμηνη παραμονή της στη Νότια Αφρική, η πριγκίπισσα των Μονεγάσκων νοσηλεύτηκε ύστερα από λοίμωξη του ανωτέρου αναπνευστικού. Τέτοιες φλεγμονές, πάντως, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζονται στην ελβετική κλινική.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της Σαρλίν, ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει δηλώσει ότι η σύζυγός του υποφέρει από ψυχική και σωματική κόπωση.

Πρόσφατα, η βρετανική εφημερίδα «Sun» αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν έχει βρει παρηγοριά στο Ρώσο ολιγάρχη και πρώην εραστή της μαύρης γαζέλας στην πασαρέλα, Ναόμι Κάμπελ, Βλαντιμίρ Ντορόνιν.

«Φαίνεται σαν να βρήκε σίγουρα κάποια βοήθεια από αυτόν εν μέσω των προβλημάτων στο γάμο της», αναφέρει πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

Κλείσιμο
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, πάντως, σε δηλώσεις του στο περιοδικό «People», αρνείται κατηγορηματικά ότι, τα ψυχολογικά προβλήματα της Σαρλίν σχετίζονται με τη σχέση τους που δείχνει να κλυδωνίζεται εν μέσω φημών για ουκ ολίγες απιστίες.

Μάλιστα, τoν περασμένο Δεκέμβριο, έγινε γνωστό ότι έχει αποκτήσει παιδί με μία Βραζιλιάνα, με την οποία συνήψε ανάρμοστη σχέση στη διάρκεια του έγγαμου βίου του.

Ειδήσεις σήμερα

Αποτροπιασμός με βίντεο που δείχνει κτηνώδες καψόνι σε στρατιωτική βάση της Αυστραλίας

«Άνοιξέ του τον λάκκο» έλεγε ο πατέρας στη μητριά του Άρθουρ όταν το αγοράκι έκλαιγε γοερά γιατί «δεν το αγαπούσε κανείς»

Ο κίνδυνος λοίμωξης από Covid-19 αυξάνεται σταδιακά μετά τους τρεις μήνες από τη δεύτερη δόση




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης