Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση τουΆρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» επειδή δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο Πέτρος Ξεκούκης, ο οποίος μίλησε το πρωί της Τετάρτης (24/11) στην κάμερα της «Super Κατερίνα».
«Η τέχνη δεν διαχωρίζει ανθρώπους, αν είναι εμβολιασμένοι ή μη. Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας» τόνισε.
Σχετικά με την κίνηση τουΆρη Σερβετάλη να απέχει από την παράσταση, υποστήριξε: «Είναι σεβαστή η άποψή του, την επικροτώ» και πρόσθεσε: «Η επιχείρηση όφειλε να βρει αντικαταστάτη».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;