Την κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τη Μαίρη Αργυριάδου υποδέχθηκε στο σπίτι του στα Μέγαρα ο Πέτρος Ξεκούκης, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε με αφορμή τον κορωνοϊό: «Όλον αυτόν τον καιρό δεν φοβάμαι καθόλου, διότι σε αυτόν που φοβάται, δημιουργείται πανικός. Και στον πανικό μπορεί να κάνεις λάθη».
Και συνέχισε: «Αυτός ο ιός δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο κακό: ανθρώπους ρουφιάνους, που κάθονται και καταδίδουν τι κάνει ο συνάνθρωπος τους. Άκουγα κόσμο που έλεγε ότι πήγε στον Άγιο Δημήτριο και κόλλησαν. Γιατί δεν μιλάμε για όλους τους άλλους που πήγαν και παραβίασαν την καραντίνα, να μην πούμε ονόματα και κόμματα, στις 17 Νοέμβρη; Η Θεία Κοινωνία είναι αδιαπραγμάτευτη και το λέει ο ίδιος ο Θεός».
«Κολλάει δηλαδή στην εκκλησία, που είναι άτομο παρά άτομο μέσα σε έναν ναό πανύψηλο 50 μέτρων και δεν κολλάει στο σούπερ μάρκετ;»σχολίασε καταλήγοντας.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας