«Τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια έχω υποστεί φοβερό age shaming, με αποκαλούν "γριά"», αναφέρει η Ναταλία Γερμανού

«Τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια έχω υποστεί φοβερό age shaming, με αποκαλούν "γριά"», αναφέρει η Ναταλία Γερμανού

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πολλούς χαρακτηρισμούς ανά διαστήματα, ενώ εξήγησε πως το βασικότερο θέμα, στο οποίο εστιάζουν είναι η ηλικία της

germanou
Για το bullying που έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια στην εκπομπή Super Κατερίνα, το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί αισχρούς χαρακτηρισμούς, τόσο για την εμφάνιση, όσο και για την καριέρα της.

«Τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια έχω υποστεί bullying, εκτός από το body shaming, που έχει να κάνει με το bullying για τον σωματότυπό μου, υπάρχει και το age shaming. Ξέρετε πόσες φορές έχω διαβάσει σχόλια τύπου "ώξω μωρή παλιόγρια, φύγε από την τηλεόραση" και "πόσο καιρό θα είναι αυτοί οι δεινόσαυροι στην τηλεόραση";», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfhsr8r88m4p-st)


Στην συνέχεια εξήγησε πως πλέον δεν νιώθει καθόλου άσχημα με την ηλικία της, συγκριτικά με το παρελθόν, που προσπαθούσε συνήθως να την κρύβει.

«Αυτός είναι ο λεγόμενος ηλικιακός ρατσισμός. Εγώ την ηλικία μου, τα τελευταία χρόνια, δεν την κρύβω πια. Μέχρι τα 48-49 ήμουν μούγκα στην στρούγκα και δεν ήθελα να την ξέρει κανείς. Από μία ηλικία και μετά είπα ότι έπρεπε να απελευθερωθώ από αυτό το πράγμα και λέω πόσο χρονών πρέπει να είμαι για να νιώθω κι εγώ πια ελεύθερη; Με το που το είπα, ήταν σαν να είπα σε όλους: "είμαι 108, αντιμετωπίστε με σαν απολίθωμα του ζωολογικού κήπου". Πραγματικά το λέω, υπάρχει πολύ αυτό στα σχόλια. Η πιο συνηθισμένη κακία που θα μου γράψουν είναι το "γριά" και το "είσαι μεγάλη πια". Είναι οι πιο συνηθισμένες κακίες», εξήγησε.

Αναφέρθηκε επίσης και στο περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό: «Ίσως πάνω στον παρορμητισμό του, έκανε κάτι χωρίς να καταλάβει πόσο κακό είναι… πρέπει να βάλουμε ένα τεράστιο «Χ», όταν εισβάλλουμε στα όρια του διπλανού μας…».

Για την πορεία της στην τηλεόραση: «Ξεκίνησα το ’92… δεν έχω κάνει εκπομπή μαγειρικής, δεν έχω κάνει πρωινό… αυτό που κάνεις εσύ και οι συνάδελφοι της πρωινής ζώνης πολύ το θαυμάζω… απαιτεί ζωντάνια το πρωινό… δεν μου πηγαίνει το πρωινό, προτιμώ το μεσημεράκι…».

Για τα νούμερα τηλεθέασης και τα χρήματα που έχει βγάλει: «Παρακολουθώ να νούμερα τηλεθέασης και προβληματίζομαι, γιατί βιοπορίζομαι απ’ αυτό… Δεν έχω διαχειριστεί τα χρήματα καλά, γιατί δεν πουλούσα τον εαυτό μου έξυπνα… έβγαλα πάρα πολλά λεφτά, έφαγα πάρα πολλά σε ταξίδια… Θα έπρεπε να τα είχα διαχειριστεί καλύτερα… Η μάνα μου ανέλαβε τα οικονομικά μου, γιατί ήμουν σπάταλη».


Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς μάσκες στο μετρό αγρότες της Κρήτης - Διαμαρτυρία στο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης