Ο αδερφός της Τζούλια Ρόμπερτς λατρεύει την ελληνική κουζίνα όσο και τη γυναίκα του

Ο αδερφός της Τζούλια Ρόμπερτς λατρεύει την ελληνική κουζίνα όσο και τη γυναίκα του

Τι είπε ο Έρικ Ρόμπερτς για τη διάσημη αδερφή του και τους τσακωμούς τους και άλλα πολλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Eric_Roberts
Έναν χολιγουντιανό σταρ είχε καλεσμένο στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο Έρικ Ρόμπερτς, ο αδερφός της διάσημης Τζούλια Ρόμπερτς στην πρώτη του φορά στην Ελλάδα δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στη χώρα μας και μοιράστηκε τις μόνες λέξεις στα ελληνικά που θυμάται.

«Είχα έναν φίλο που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αμερική και μου έμαθε ελληνικά. Το μόνο που θυμάμαι είναι το “είμαι φίλος μου”. Τα μόνα που ξέρω για την Ελλάδα είναι από τον φίλο μου τον Γιώργο. Έχω μια απίστευτη θέα από το μπαλκόνι μου που βλέπει το Αιγαίο πέλαγος. Σκέτος παράδεισος. Λατρεύω την ελληνική κουζίνα όσο λατρεύω και τη γυναίκα μου. Είναι εκπληκτική».

Ο Έρικ Ρόμπερτς, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «GreekJob» είπε ότι «μέχρι τώρα έχω γυρίσει μια σκηνή στην Ακρόπολη. Ο Άνθιμος (σ.σ. Ανανιάδης ο οποίος είναι παραγωγός της ταινίας) είναι πολύ καλό παιδί και το ρίξαμε έξω χθες το βράδυ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfgsgkjs81pd-se)


Η αδερφή του η Τζούλια

Από τη συζήτηση με τον Έρικ Ρόμπερτς δεν θα μπορούσε να λείψει και η Τζούλια Ρόμπερτς για την οποία εξέφρασε τη μεγάλη του αγάπη λέγοντας ότι «εγώ την βοήθησα να πάρει τον πρώτο της ρόλο και μετά προχώρησε μόνη της. Όλα αυτά τα κατόρθωσε η ίδια».

Ο Έρικ Ρόμπερτς μίλησε και για την κόρη του και επίσης ηθοποιό, Έμμα, λέγοντας: «έχει φυσικά το όνομα της οικογένειας οπότε ήταν ουσιαστικά σαν να την καλούσε ο χώρος. Την καλούσε να μπει και ήταν ωραίο αυτό. Όλοι νομίζουν ότι με πειράζει να με ρωτάνε για την αδερφή μου. Γιατί; Εγώ την έβαλα στον κινηματογράφο, Λατρεύω την αδερφή μου, είμαι περήφανος για εκείνη. Στην οικογένεια είμαστε θαυμαστές της Τζούλια Ρόμπερτς. Και όλοι φοβούνται να την αναφέρουν μπροστά μου. Δεν υπάρχει θέμα».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfgsb97n3d09-se)


Ο Έρικ Ρόμπερτς απάντησε και για τις φήμες που κατά καιρούς τον θέλουν να έχει τσακωθεί με την αδερφή του: «Αδέλφια είμαστε, είναι λογικό να τσακωνόμαστε κατά καιρούς. Η μόνη φορά που έχουμε παίξει μαζί ήταν στην πρώτη της ταινία που έπαιζε τη μικρή μου αδερφή. Παρεμπιπτόντως δεν ήταν καθόλου καλή ταινία. Υπήρξαν κάμποσες φορές που συζητήθηκε αυτό, αλλά δεν κατέστη δυνατό λόγω προγράμματος. Το θέμα δεν είναι να παίξουμε εγώ η αδερφή μου και η κόρη μου σε μια ταινία, το θέμα είναι να είναι η ιδανική για εμάς».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfgsdniicqe1-se)

Τι είπε για την τραγωδία με τον Άλεκ Μπάλντουιν

Ο Έρικ Ρόμπερτς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πρόσφατη τραγωδία που είδαμε στο Hollywood κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, Rust, όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε την συνάδελφό του, Χαλίνα Χάτσινς.

«Είναι πολύ επικίνδυνο θέμα για συζήτηση γιατί δεν έχει διαλευκανθεί ακόμα. Θα σου πω όμως τι ξέρουμε. Βρέθηκε αληθινή σφαίρα σε όπλο σε κινηματογραφικό πλατό. Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Αλλιώς δεν θα βρισκόταν εκεί. Αυτό είναι το γεγονός.

Ο Άλεκ σκότωσε κατά λάθος κάποιον επειδή κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Αυτά ξέρουμε μέχρι στιγμής. Δεν ξέρουμε ποιος το έκανε, πως έγινε, γιατί έγινε, πότε έγινε. Ξέρουμε μόνο ότι έγινε και μόνο αυτό έχω να πω. Ο Άλεκ είναι πολύ καλός μου φίλος, τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Έχουμε παίξει σε πολλές ταινίες, είναι σπουδαίος άνθρωπος. Έχει την άσχημη φήμη ότι είναι ευέξαπτος, αλλά είναι θαυμάσιος τύπος. Τον αγαπώ πολύ και αυτόν και την οικογένειά του», σημείωσε ο Έρικ Ρόμπερτς.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfgsfwm1ksxt-se)


Ειδήσεις σήμερα:

Οι θέσεις των δικαστών και εισαγγελέων για τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες

Ποια κατηγορία θα αντιμετωπίσουν όσοι «πέθαναν» τον Ερντογάν στο Twitter

Η άγ(ρ)ια κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για τα τεστ στις εκκλησίες και το καρφί Μητσοτάκη σε Τσίπρα για το κερί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης