Τζένα Μπέντλεϊ: Η «βασίλισσα του OnlyFans» περιγράφει ένα πάρτι στην έπαυλη του Playboy - «Celebrities έκαναν σεξ παντού»

Τζένα Μπέντλεϊ: Η «βασίλισσα του OnlyFans» περιγράφει ένα πάρτι στην έπαυλη του Playboy - «Celebrities έκαναν σεξ παντού»

Για τέσσερις ώρες ζωγράφιζαν το γυμνό κορμί της Τζένα Μπεντλεϊ - Οι καλεσμένοι ήταν κυρίως προσωπικότητες, που δεν κρατούσαν τα προσχήματα και έκαναν σεξ παντού

jenna
Όλοι έχουν ακούσει κάποια στιγμή στην ζωή τους για τα ανεξέλεγκτα πάρτι που λάμβαναν χώρα στην έπαυλη του Playboy, όμως οι λεπτομέρειες παρέμεναν σφραγισμένες πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Η Τζένα Μπέντλεϊ όμως, το πρώην κουνελάκι του Playboy, που είναι πλέον διάσημη για τις σέξι φωτογραφίες της στην πλατφόρμα του OnlyFans -και μάλιστα μέσω του λογαριασμού της έγινε δισεκατομμυριούχος- αποκάλυψε μέσω του δικτύου Jam Press τι έζησε σε ένα από τα διάσημα αυτά πάρτι του Χιου Χέφνερ, όταν ήταν μόλις 18 ετών.



Όπως εξήγησε, βρέθηκε προσκεκλημένη σε ένα Χάλουιν πάρτι με τον άνδρα, με τον οποίο διατηρούσε σχέση εκείνο το διάστημα. Κι ίσως ήταν «τυχερή», καθώς η λίστα των καλεσμένων ήταν πολύ συγκεκριμένη.

«Ήμουν ενθουσιασμένη, όταν μπήκα στο πάρτι. Δεν λυπήθηκαν καθόλου τα χρήματα, υπήρχε χλιδή παντού. Όταν γνώρισα τον Χιου Χέφνερ, λίγο πριν ξεκινήσει το πάρτι, με ρώτησε αν ήθελα να μου ζωγραφίσουν το κορμί μου και είπα ναι. Ήταν πολύ σουρεαλιστικό», αναφέρει η Τζένα, ενώ προσθέτει πως παρά την διαδικασία, που κράτησε τέσσερις ώρες και απαιτούσε την ίδια να στέκεται γυμνή και ακίνητη, ενώ κάποιοι την ζωγράφιζαν, όλοι τους φέρθηκαν σαν σωστοί επαγγελματίες.

jenna
Κλείσιμο


«Όλοι ήταν επαγγελματίες. Ήμουν εντελώς γυμνή και η στολή που μου έφτιαχναν ήταν πολύ περίπλοκη. Είχε παντού μικροσκοπικά κοσμήματα και ανησυχούσα μήπως ιδρώσω και φύγει τίποτα ή ότι μπορεί να χαλάσει η μπογιά, όμως όλα ήταν τέλεια. Όλοι ήταν μεταμφιεσμένοι. Το πάρτι γινόταν μέσα στην έπαυλη, αλλά και στον κήπο υπήρχε μία τεράστια σκηνή, σαν να είσαι στο Λας Βέγκας», περιγράφει.

jenna2_2


Όταν ετοιμάστηκε λοιπόν, και ξεκίνησε να συμμετέχει στο πάρτι, παρατήρησε ότι τα περισσότερα άτομα που βρίσκονταν εκεί ήταν διάσημες προσωπικότητες και μάλιστα, καθόλου διακριτικές. «Υπήρχε κόσμος που έκανε σεξ παντού. Στην πισίνα, πίσω από τις κολώνες, μέχρι και πίσω από μία διακοσμητική κολοκύθα. Και ήταν celebrities από την μουσική βιομηχανία, πολιτικοί, ηθοποιοί. Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Αν οι τοίχοι είχαν μιλιά...», αναφέρει η Τζένα.


Αυτό το πάρτι και η επιτυχία που σημείωσε στάθηκε ως αφορμή για να γίνουν τέτοιες «μαζώξεις» παράδοση για τον Χιου Χέφνερ. Όπως εξηγεί, η Τζένα, η οποία μετά το πάρτι έγινε κουνελάκι του Playboy, έκτοτε, η λίστα των καλεσμένων ήταν πολύ συγκεκριμένη και αφορούσε αποκλειστικά άτομα που είχαν βρεθεί ξανά σε τέτοιες περιπτύξεις στην έπαυλη.

Για την Τζένα, αυτή η εμπειρία βοήθησε στο να ανακαλύψει την πραγματική της σεξουαλικότητα. Η «βασίλισσα του OnlyFans» δηλώνει πλέον, πανσέξουαλ στα 32 της χρόνια και παραδέχεται πως το κατάλαβε εκείνο το βράδυ.



«Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα να με ελκύουν οι γυναίκες. Πριν πίστευα ότι είμαι στρέιτ. Ένιωθα πράγματα για τις γυναίκες από όταν ήμουν ακόμα μικρή, όμως νόμιζα ότι ήταν θαυμασμός και ήθελα να τους μοιάσω, όμως έγινε πιο ξεκάθαρο μετά. Ήταν τόσο έντονη εμπειρία. Πλέον, δηλώνω ότι μου αρέσει το κρασί, όμως όχι οι ετικέτες».



Ειδήσεις σήμερα:

Tοπικές βροχές σήμερα στα κεντρικά και νότια - Δείτε τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου

2.400 άνθρωποι στα νοσοκομεία με κορωνοϊό - Τι προβλέπει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη Β. Ελλάδα

Με αγορεύσεις συνηγόρων συνεχίζεται η δίκη για το βιτριόλι - Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης