Δηλώσεις έκανε στα backstage του «Dancing With The Stars» ηΒικτόρια Χίσλοπ και επιβεβαίωσε ότι έχει γράψει την τηλεοπτική συνέχεια της σειράς «Το Νησί».
Μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast@Star», η Βικτόρια Χίσλοπ γνωστοποίησε ότι έχει γράψει ένα σχέδιο σεναρίου για μία νέα τηλεοπτική σειρά, η οποία θα βασίζεται στο βιβλίο της «Μια Νύχτα του Αυγούστου», το οποίο κυκλοφόρησε και είναι η συνέχεια της σειράς.
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη και την Αθήνα, ενώ θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, η βραβευμένη συγγραφέας τόνισε ότι θα ήθελε κάποιοι από το «Νησί» να πρωταγωνιστήσουν και στη νέα της σειρά.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.