Δηλώσεις έκανε στα backstage του «Dancing With The Stars» ηΒικτόρια Χίσλοπ και επιβεβαίωσε ότι έχει γράψει την τηλεοπτική συνέχεια της σειράς «Το Νησί».
Μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast@Star», η Βικτόρια Χίσλοπ γνωστοποίησε ότι έχει γράψει ένα σχέδιο σεναρίου για μία νέα τηλεοπτική σειρά, η οποία θα βασίζεται στο βιβλίο της «Μια Νύχτα του Αυγούστου», το οποίο κυκλοφόρησε και είναι η συνέχεια της σειράς.
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη και την Αθήνα, ενώ θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, η βραβευμένη συγγραφέας τόνισε ότι θα ήθελε κάποιοι από το «Νησί» να πρωταγωνιστήσουν και στη νέα της σειρά.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.