Δηλώσεις έκανε στα backstage του «Dancing With The Stars» ηΒικτόρια Χίσλοπ και επιβεβαίωσε ότι έχει γράψει την τηλεοπτική συνέχεια της σειράς «Το Νησί».
Μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast@Star», η Βικτόρια Χίσλοπ γνωστοποίησε ότι έχει γράψει ένα σχέδιο σεναρίου για μία νέα τηλεοπτική σειρά, η οποία θα βασίζεται στο βιβλίο της «Μια Νύχτα του Αυγούστου», το οποίο κυκλοφόρησε και είναι η συνέχεια της σειράς.
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη και την Αθήνα, ενώ θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, η βραβευμένη συγγραφέας τόνισε ότι θα ήθελε κάποιοι από το «Νησί» να πρωταγωνιστήσουν και στη νέα της σειρά.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.