Ελένη Δήμου: «Κάποιες εκπομπές ήθελαν να με χτυπήσουν κι αν το έκαναν για χιούμορ, ήταν καυστικό»

Ελένη Δήμου: «Κάποιες εκπομπές ήθελαν να με χτυπήσουν κι αν το έκαναν για χιούμορ, ήταν καυστικό»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την συμμετοχή της στο J2US, τον Μαρίνο Κόνσολο, αλλά και για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

dhmoy
Σχετικά με κάποιες προηγούμενες δηλώσεις της, οι οποίες παρερμηνεύτηκαν από το κοινό θέλησε να τοποθετηθεί η Ελένη Δήμου.

Με αφορμή την εμφάνισή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», η τραγουδίστρια ζήτησε την άδεια από τη Ναταλία Γερμανού, προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, που είχε δηλώσει στο παρελθόν σχετικά με το J2US.

«Κάνανε αναπαραγωγή κάποιες δηλώσεις που έκανα πέρυσι. Και στον φίλο μου το Νίκο Μουτσινά το λέω. Πέρυσι ήμουν έξαλλη με έναν συγκεκριμένο παίκτη, τον οποίο ναι μεν τον αγαπάμε, αλλά το τραγουδάκι το κακοποιούσε. Αυτές οι δηλώσεις μου τότε, αφορούσαν έναν παίκτη. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του καλού παίκτη, του μέτρου και του παίκτη που κακοποιεί. Φέτος, δεν αισθάνομαι πως κάποιος παίκτης κακοποιεί το τραγούδι, μέτριος ναι υπάρχει», δήλωσε αρχικά η Ελένη Δήμου.

Στην συνέχεια δήλωσε: «Φυσικά και μπορούμε να έχουμε διαφορετική γνώμη από πέρυσι, αλλά κάποιοι μου το απαγορεύουν κι αυτό. Δεν ήταν χιούμορ, δεν μιλάω μόνο για τον Νίκο, είναι κι άλλες εκπομπές. Αν ήταν χιούμορ, ήταν καυστικό, ήθελαν να με χτυπήσουν».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf7mm4alrigh-st)


Κλείσιμο
Για το ντουέτο της με τον Μαρίνο Κόνσολο στο show, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Όταν κάναμε το ραντεβού, διευκρίνησα κάποια πράγματα. Είπα δεν θα μου δώσετε ένα παιδί, που δεν τραγουδάει καθόλου και που ακόμη και να γίνει γελοίος, θα το διασκεδάσει. Μου έστειλαν τρεις φωνές και χωρίς να ξέρω ποιος είναι, διάλεξα τον Μαρίνο. Ήταν καρμικό όπως λέει κι εκείνος. Οι άλλες δύο φωνές δεν μπήκαν τελικά στο J2US».

Τέλος, η Ελένη Δήμου μίλησε σχετικά με την περιπέτεια της υγείας της με τον κορωνοϊό. «Φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν είναι καθόλου αστεία περίπτωση. Αυτός είναι ο ιός της μοναξιάς. Μπήκα με πολλά γκάζια στο show. Δεν έπινα, δεν έτρωγα, δεν έπαιρνα βιταμίνες, ήμουν σε υπερδιέγερση και βρήκε το ανοσοποιητικό μου εξαντλημένο. Μοναξιά στο νοσοκομείο. Κάθε δύο ώρες έμπαιναν στο δωμάτιο για να δουν αν χρειάζεσαι κάτι. Έπρεπε να ντυθούν σαν αστακοί για να μπουν. Δεν έχω κλάψει ποτέ όσο έκλαψα στο νοσοκομείο. Αφού έλεγα: θα φύγω και θα λένε πόσο κλάμα είχε αυτή η γυναίκα;!», εξήγησε.





Ειδήσεις σήμερα:

Γάμος στα ερείπια του Αγίου Νικολάου παρά τη μετασεισμική ακολουθία στο Αρκαλοχώρι

Καιρός: Βροχές, θυελλώδεις άνεμοι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας - Δείτε πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα


Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ: Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο... Γκάνθερ της σειράς «Τα Φιλαράκια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης