«Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Ήταν μία κατάσταση που δε μπορούσε να συνεχιστεί και φαινόταν από την αρχή… Πριν γίνει το πρώτο παιδί, φαινόταν ότι δεν..Ο έρωτας και η αγάπη είναι άλλο πράγμα. Οπότε προχωρήσαμε στο να κάνουμε ένα παιδί. Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, ήμουν σίγουρη πως θα χωρίσουμε όπου να ‘ναι. Τελικά κάναμε και δεύτερο παιδί.
Ήταν δύσκολο γιατί ο Δημήτρης ήταν ένας άνθρωπος που τον είχα αγαπήσει και τον αγαπώ ακόμα με άλλον τρόπο. Λυπήθηκα που τελειώσαμε έτσι. Επειδή είχα τα παιδιά, που ήταν μεγάλος έρωτας και μεγάλη αγάπη, δεν μου ήταν τόσο δύσκολο... Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας δεν ήταν καλή πάντα. Η σχέση μας έγινε καλή, όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία και άρχισα να αντιμετωπίζω δυσκολίες που δε μπορούσα να διαχειριστώ μόνη μου, οπότε έπρεπε να κάνω μία γέφυρα να ζητήσω βοήθεια από τον άλλον άνθρωπο. Οπότε εκεί πορευτήκαμε παρέα. Ήταν και ο Δημήτρης πιο ώριμος, είχαν περάσει και τα χρόνια. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ ωραία οικογένεια», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!