Αρνητής γονιός στον Βόλο μήνυσε δάσκαλο γιατί έκανε rapid test στην κόρη του!

Αρνητής γονιός στον Βόλο μήνυσε δάσκαλο γιατί έκανε rapid test στην κόρη του!

Πήγε μαινόμενος στο σχολείο λέγοντας πως θα φωνάξει τα κανάλια - Έλεγε πως δεν έδωσε συγκατάθεση για ιατρική πράξη - Γιατί αναγκάστηκε να αποσύρει τη μήνυση

rapid_tests2
Αντιμέτωποι με την οργή γονέα μαθήτριας 12 ετών βρέθηκαν προχθές το απόγευμα η υπεύθυνη για θέματα Covid Γυμνασίου στον Αλμυρό και η διεύθυνση του σχολείου, όταν κλήθηκαν να διαχειριστούν την κατάσταση μετά την εμφάνιση θετικού κρούσματος και ακολούθησαν το πρωτόκολλο ασφαλείας για την πανδημία, ζητώντας rapid tests από όλα τα παιδιά του τμήματος.

Όπως πληροφορεί ο taxydromos.gr, o έλεγχος πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρισκόταν κοντά στο σχολείο στο Πολιτιστικό Κέντρο και όλα τα παιδιά -είκοσι συνολικά- υποβλήθηκαν στα τεστ. Βρέθηκε όμως ένας γονιός, ο πατέρας της μαθήτριας να έχει… ενστάσεις. Όταν ενημερώθηκε το μεσημέρι για το rapid test απευθύνθηκε μαινόμενος στο σχολείο και έλεγε ότι θα καλέσει τα κανάλια, γιατί έγινε ενώ δεν συναινούσε!

Ο διαμαρτυρόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για να εκφράσει τις αντιρρήσεις του, ενώ πέρασε και το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού καταθέτοντας μήνυση κατά της υπεύθυνης του σχολείου για τα θέματα Covid και παντός υπευθύνου για διενέργεια ιατρικής πράξης σε ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση γονέα.

Όμως, η μήνυσή του έμεινε σε ισχύ για… μερικές ώρες. Η Εισαγγελία Βόλου ενημερώθηκε για τη μηνυτήρια αναφορά και ζήτησε να μην προχωρήσει καμία διαδικασία αυτοφώρου, αλλά και να της διαβιβαστεί η δικογραφία για τις περαιτέρω ενέργειες.

Ετσι, λίγες ώρες μετά ο αρνητής του κορωνοϊού έτρεχε να ανακαλέσει τη μήνυση.

Ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Χαράλαμπος Σταχτέας δήλωσε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι η μήνυση αποσύρθηκε. «Εληξε αισίως το θέμα. Κατάλαβαν, στο πλαίσιο της συνεργασίας, γονείς και καθηγητές ότι όλα γίνονται προς το συμφέρον των παιδιών, γιατί υπάρχει μεγάλη αγάπη και από τους γονείς και από τους καθηγητές για τους μαθητές. Οπότε δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα».

Ειδήσεις σήμερα:

«Φωτιά» οι τιμές για το πετρέλαιο θέρμανσης με τις προβλέψεις να μιλούν για βαρύ χειμώνα

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη της Μέρκελ στην Κωνσταντινούπολη - Σήμερα η συνάντηση με τον Ερντογάν

Βρετανία: Η αστυνομία θεωρεί «τρομοκρατική ενέργεια» τον φόνο του βουλευτή Ντέιβιντ Άμες - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης