Πρώτη βραδιά «ελευθερίας» το Σαββατόβραδο και ο Πάνος Κιάμος υποδέχθηκε τους θαυμαστές του στο νυχτερινό κέντρο το οποίο εμφανίζεται.
Στο γνωστό κέντρο διασκέδασης το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον δημοφιλή καλλιτέχνη να ερμηνεύει όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του και τον κόσμο να ανταποκρίνεται με το ζεστό χειροκρότημά του.
Μαζί του στο Posidonio είναι ο Αναστάσιος Ράμμος, με τον οποίο μοιράζονται τη σκηνή στο τραγούδι «Στα χειρότερα», η Έλενα Τσαγκρινού, ενώ το team συμπληρώνουν η Τάνια Καρρά, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Μαριάννα Κάρα και στα decks δίνει το ρυθμό ο DJ Pitsi.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.