Aνησυχία για την υγεία της Σαρλίν του Μονακό - «Θα γυρίσει σύντομα», λέει ο πρίγκιπας Αλβέρτος

Aνησυχία για την υγεία της Σαρλίν του Μονακό - «Θα γυρίσει σύντομα», λέει ο πρίγκιπας Αλβέρτος

Σε  νέα χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται σήμερα η πριγκίπισσα Σαρλίν στη Νότιο Αφρική

charlene
Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα υγείας της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό καθώς σήμερα η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου θα υποβληθεί ξανά σε χειρουργική επέμβαση στη Νότιο Αφρική.

Η εκπρόσωπός της Σαντέλ Βίτστοκ δήλωσε σήμερα στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι αυτή είναι η τελευταία προγραμματισμένη επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί η πριγκίπισσα Σαρλίν.

Οι γιατροί θα της κάνουν ολική αναισθησία.

Από τις αρχές του έτους η Σαρλίν επισκέφθηκε την πατρίδα της για σαφάρι, όπως είχε ανακοινώσει η εκπρόσωπός της. Έκτοτε παραμένει στη Νότιο Αφρική.

Στα μέσα Αυγούστου, η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε υποβληθεί σε χειρουργείο τεσσάρων ωρών στη ρινική κοιλότητα που θα διευκόλυνε την εμφύτευση οδοντικών εμφυτευμάτων.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, το πριγκιπάτο του Μονακό ανακοίνωσε ότι η Σαρλίν νοσηλεύεται από λοίμωξη του ανωτέρου αναπνευστικού, ως επιπλοκή της επέμβασης.

Χθες, ο πρίγκιπας Αλβέρτος δήλωσε στο ραδιόφωνο RMC ότι «η πριγκίπισσα Σαρλίν θα επιστρέψει σύντομα στην οικογένειά της».

Με την αόριστη αυτή δήλωση, προσπάθησε να δικαιολογήσει την πολύμηνη απουσία της συζύγου και μητέρα των δίδυμων παιδιών τους.

Πάντως, η πολύμηνη απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν από το παλάτι του Μονακό εγείρει πολλά ερωτηματικά.

Κλείσιμο
Για το πριγκιπάτο, η αιτία απόμακρυνσής της από τη συζυγική εστία είναι η υγεία της ωστόσο, οι «κακές γλώσσες» επισημαίνουν ότι η Σαρλίν είναι αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο.

«Η Σαρλίν είναι καλύτερα. Είναι, όμως, δύσκολο για εκείνη, γιατί αντιμετωπίζει διαφορετικά προβλήματα... Είναι ακόμη στη Νότιο Αφρική, αλλά θα επιστρέψει σύντομα. Πρέπει να μιλήσουμε με τους γιατρούς σε μερικές ημέρες», τόνισε χθες ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε δηλώσει στο περιοδικό «People» τον Σεπτέμβριο πως η επιστροφή της γυναίκας του στο Μονακό «εξαρτάται από το τι λένε οι γιατροί» προσθέτοντας πως θα μπορούσε η επιστροφή της να είναι στα τέλη Οκτωβρίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Στον συνδασμό του Μ. Καλαντζόπουλου προσχωρεί ο Κ. Γώγος για τις δικηγορικές εκλογές της Αθήνας

Δύο οι νεκρές από κορωνοϊό στην αδελφότητα στη Θεσσαλονίκη - Άλλες δυο νοσηλεύονται σε ΜΕΘ

Θεοδωρικάκος: Επισκέφθηκε τον αστυνομικό που τραυματίστηκε στη συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης