«Σκληρό καρύδι» η Σαρλίν του Μονακό: Όσα αποκαλύπτει στενή φίλη της μετά την «εξαφάνιση» από το πριγκιπάτο

«Σκληρό καρύδι» η Σαρλίν του Μονακό: Όσα αποκαλύπτει στενή φίλη της μετά την «εξαφάνιση» από το πριγκιπάτο

Ολα όσα αποκάλυψε για την πριγκίπισσα, μία στενή φίλη της που μίλησε σε περιοδικό

sarlin-main1
Σε σίριαλ με πολλά επεισόδια και ανατροπές εξελίσσεται η «εξαφάνιση» της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό, που έχει εγκαταλείψει εδώ και μήνες το πλούσιο πριγκιπάτο. Με τις φήμες και τα δημοσιεύματα σε γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά περιοδικά να κάνουν λόγο για μια πριγκίπισσα δυσαρεστημένη από τον γάμο της, που έχει αποφασίσει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Νότιο Αφρική και αναζητά κατοικία στο Γιοχάνεσμπουργκ, ο 63χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος αναγκάστηκε να «σπάσει την σιωπή» του πριν δύο ημέρες και με συνέντευξή του στο περιοδικό People τόνισε πως η 43χρονη σύζυγός του δεν «εξαφανίστηκε», ούτε είναι θυμωμένη μαζί του, αλλά λόγοι υγείας την κρατούν μακριά από τον ίδιο, το πριγκιπάτο και τα 6χρονα δίδυμα παιδιά τους, τον διάδοχο του θρόνου, Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Την «σκυτάλη» πήρε στενή φίλη της πρώην αθλήτριας κολύμβησης, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο ίδιο περιοδικό και αποκάλυψε πως η Σαρλίν δεν φιλοδοξεί να μοιάσει στην Αγγλίδα σύζυγό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, αλλά ούτε και στην μητέρα του Αλβέρτου, Γκρέις Κέλι. Βέβαια, γαλλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Μονεγάσκος γαλαζοαίματος, όταν πριν 10 χρόνια ανέβηκε τα σκαλιά τα εκκλησίας με την γοητευτική Σαρλίν, ανησυχούσε αν εκείνη θα μπορούσε να αντικαταστήσει επάξια στο παλάτι και στις καρδιές των 39.000 Μονεγάσκων την Αμερικανίδα μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο το 1982.


«Για να είμαι ειλικρινής η Σαρλίν είναι μια Ολυμπιονίκης και "σκληρό καρύδι". Την ενδιαφέρει η διάσωση των ρινόκερων και να διδάσκει κολύμπι σε παιδιά. Δεν θέλει να γίνει Κέιτ Μίντλετον ή Γκρέις Κέλι. Θέλει απλά η Σαρλίν να είναι η Σαρλίν», δήλωσε η φίλη της πριγκίπισσας στο People και τόνισε ότι η σύζυγος του Αλβέρτου θέλει μόνο να ακολουθεί το πάθος της (την διάσωση των ρινόκερων από τους λαθροθήρες στη Νότιο Αφρική) και αυτό σημαίνει πως κάποιες φορές δεν θα συμβιβάζεται με τις προσδοκίες των άλλων για το πώς μια πριγκίπισσα πρέπει να ενεργεί ή να φαίνεται.

«Είναι αντισυμβατική, έχει τον δικό της χαρακτήρα και δεν υποχωρεί», ανέφερε με νόημα η στενή φίλη της Σαρλίν στο περιοδικό. Η πριγκίπισσα Σαρλίν εμφανίστηκε για τελευταία φορά δημόσια στο Μονακό τον Ιανουάριο. Τον Μάρτιο ταξίδεψε στη Νότιο Αφρική για να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού και καλού της φίλου, Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι.

Δυσαρεστημένη από τον γάμο της η Σαρλίν του Μονακό - Στο προσκήνιο η πρώην ερωμένη του πρίγκιπα και ο 18χρονος γιος τους

Κλείσιμο


Έκτοτε, η πριγκίπισσα παρέμεινε στην χώρα καταγωγής της ενώ ο Αλβέρτος και τα δίδυμα πριγκιπόπουλα την επισκέφθηκαν δύο φορές, τον Ιούνιο και τον Αύγουστο. Στις 13 Αυγούστου η πριγκίπισσα χειρουργήθηκε σε νοσοκομείο του Ντέρμπαν, όπου εισήχθη με ψευδώνυμο, εξαιτίας επιπλοκών μιας λοίμωξης που την ταλαιπωρεί από τον Μάιο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το παλάτι. Η ίδια η Σαρλίν σε συνέντευξη της σε ραδιοφωνικό σταθμό του Γιοχάνεσμπουργκ είχε αποκαλύψει πως αντιμετωπίζει προβλήματα με λοίμωξη ωτορινολαρυγγολογικής φύσεως και ο γιατρός της δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει με αεροπλάνο μέχρι τον Οκτώβριο.

Πάντως, οι φήμες για επικείμενο χωρισμό της Σαρλίν με τον Μονεγάσκο γαλαζοαίματο εξακολουθούν να κυκλοφορούν, αφού, μάλιστα, μόλις την περασμένη εβδομάδα το γαλλικό περιοδικό Paris Match κυκλοφόρησε με εξώφυλλο την πρώην ερωμένη του πρίγκιπα, την 49χρονη Νικόλ Κοστ και τον 18χρονο, εκτός γάμου γιο τους, Αλεξάντερ Κοστ Γκριμάλντι. Εντύπωση έχει προκαλέσει και η δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα με την Κοστ και τον γιο τους στον ετήσιο χορό του Ερυθρού Σταυρού στο Μόντε Κάρλο, τον Ιούλιο.



Δημοσιεύματα θέλουν την Σαρλίν δυσαρεστημένη από τον γάμο της, μετά την εμφάνιση 34χρονης Βραζιλιάνας, η οποία απείλησε πως θα σύρει τον Αλβέρτο στις δικαστικές αίθουσες, αν δεν αναγνωρίσει την 15χρονη κόρης της ως βιολογικό του τέκνο. Σημειώνεται πως όταν γεννήθηκε η 15χρονη ο πρίγκιπας έβγαινε, ήδη, με την Σαρλίν. Ο Αλβέρτος έχει άλλο ένα εξώγαμο τέκνο, την 29χρονη Γκρέις Τζασμίν Γκριμάλντι, την οποία απέκτησε με την Αμερικανίδα μεσίτρια Ταμάρα Ροτόλο. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, αν και έχει αναγνωρίσει τα δύο εξώγαμα τέκνα του, δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο υποστηρίζουν πως έχει συνάψει συμφωνία με τις μητέρες τους να τους παρέχει οικονομική στήριξη, αλλά να μην έχουν δικαίωμα στον θρόνο των Μονεγάσκων.


Ωστόσο, η πρώην ερωμένη του και πρώην αεροσυνοδός της Air France, Νικόλ Κοστ, στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Paris Match διέψευσε κατηγορηματικά πως υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ εκείνης και του πρίγκιπα.

Ειδήσεις σήμερα:

Σχολεία: Αυτά είναι τα υγειονομικά μέτρα για την επιστροφή των μαθητών στις τάξεις

AstaZeneca: «Το εμβόλιο προσφέρει ισχυρή προστασία ένα χρόνο μετά τη χορήγησή του»

Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ: Η Ελλάδα είναι πρώτη σε ώρες εργασίας και τελευταία σε ποιότητα απασχόλησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης