Βίκυ Καγιά: «Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από την καθημερινότητά μου το GNTM, έπαθα ψυχοσωματικά»

Βίκυ Καγιά: «Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από την καθημερινότητά μου το GNTM, έπαθα ψυχοσωματικά»

Η πρώην κριτής του GNTM μίλησε για την αποχώρησή της από το ριάλιτι μοντέλων και πώς αυτό επηρέασε την ψυχολογία της

biky_kagia
Λίγο πριν την πρεμιέρα του Dancing with the Stars, η Βίκυ Καγιά μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να εγκαταλείψει το Next Top Model και πώς διαχειρίστηκε μια τέτοια αλλαγή στην ζωή της.

«Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από το στομάχι μου και την καθημερινότητά μου το GNTM και να πω πως για λόγους προσωπικούς και λόγω του ότι υπάρχει ένα άλλο πρότζεκτ, πρέπει να λείψω, έπαθα ψυχοσωματικά», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής Breakfast star.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως η ίδια είχε κουραστεί ήδη από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. «Δεν ήμουν καλά μέχρι να το δεχτώ, δεν είμαι σούπερ ήρωας. Μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν, το αποφάσισα, γιατί είχε να κάνει και με εμένα που είχα κουραστεί πάρα πολύ, δέχτηκα και τη νέα πρόταση, είμαι και μαμά, ήθελα να κάτσω ένα καλοκαίρι με τα παιδιά μου», εξήγησε και τόνισε πως είχε πέντε χρόνια να κάνει διακοπές, οπότε ένιωθε την ανάγκη να ξεκουραστεί να είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceekvn833ie1-st)


«Δεν ήταν και λίγη η πρόταση για το DWTS. Με σήκωσε από την θέση μου, χόρεψα πριν μου το πουν», ανέφερε για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Σχετικά με το αν της λείπει το GNTM, απάντησε πως της λείπει μόνο το δημιουργικό μέρος και όχι τα πολύωρα γυρίσματα, στα οποία τους υποβάλλουν. «Μου λείπει από την άποψη να είμαι εκεί και να βλέπω τα μοντέλα. Τα πολύωρα γυρίσματα και όλο το καλοκαίρι που δουλεύουν τα παιδιά ασταμάτητα, δεν μου έλειψε», κατέληξε.




Ειδήσεις σήμερα:

Παγώνη: 1 στα 3 παιδιά νοσούν με κορωνοϊό- 3η δόση στις περισσότερες ομάδες του πληθυσμού

Φωτογραφίζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη


Βίλα Ιόλα: Ανοίγει τις πύλες της στο κοινό πριν ξεκινήσουν οι εργασίες μετατροπής της σε μουσείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης