Παπακαλιάτης τρολάρει Καβογιάννη: «Της υποσχέθηκα διεθνή καριέρα, απαιτεί αγγλόφωνο ρόλο!»

Δείτε το βίντεο απο τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Mega «ο δάσκαλος» που εξελίσσονται στους Παξούς

papakaliatis
Το πολυαναμενόμενο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ο Δάσκαλος», αναμένεται να έρθει στο «Μεγάλο Κανάλι» στις αρχές της επόμενης χρονιάς, δηλαδή τους πρώτους μήνες του 2022, με στόχο να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα.

Όσον αφορά τους συμμετέχοντες ηθοποιούς, πρόκειται για ένα δυνατό cast. Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να ψυχαγωγήσουν το κοινό με το υποκριτικό τους ταλέντο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα υποδυθεί έναν παντρεμένο άνδρα, ο οποίος δουλεύει ως δάσκαλος σε ένα σχολείο των Επτανήσων, όπου διδάσκει και η Μαρία Καβογιάννη. Η ζωή του θα ανατραπεί, όταν θα γοητευτεί από μία μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, την οποία θα υποδύεται η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου.

Κλείσιμο
Εδώ και αρκετές ημέρες ο επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης και όλη η ομάδα του «Δάσκαλου» βρίσκονται στους Παξούς για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Από αυτό το όμορφο νησί των Επτανήσων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε σήμερα ένα χιουμοριστικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ο ίδιος και η Μαρία Καβογιάννη μιλούν αγγλικά.

Όπως φαίνεται, ο 45χρονος καλλιτέχνης και οι συνεργάτες του κάνουν ολιγόλεπτα διαλείμματα μεταξύ των γυρισμάτων, ώστε να γεμίζουν τις μπαταρίες τους.

Στο εν λόγω βίντεο η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη παριστάνει την Αμερικανίδα, ισχυρίζεται ότι κατάγεται από το Λος Άντζελες και χαιρετά τους συναδέλφους της στα αγγλικά. Μετά από αυτό, όλοι «ξεκαρδίζονται στα γέλια».

Στη λεζάντα του αποσπάσματος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σημειώνει για την Μαρία Καβογιάννη: «Της υποσχέθηκα διεθνή καριέρα. Οπότε απαιτεί έναν αγγλόφωνο ρόλο».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Ειδήσεις σήμερα:

Εμβόλια: Χάσμα στην εμβολιαστική κάλυψη ανάμεσα σε περιοχές της Αττικής

EUMED 9: Κρίσιμη σύνοδος με τον Μακρόν στην Αθήνα, μετά τη «βόμβα» της AUKUS

Κρήτη: Τρόμος για 18χρονη στην Κίσσαμο - Δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό - Συνελήφθη 56χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης