Ο Σάκης μας δείχνει τη σημασία επένδυσης των χρημάτων μας!

Ο Σάκης μας δείχνει τη σημασία επένδυσης των χρημάτων μας!

Μέσα από την συνεργασία του με την επενδυτική εταιρεία XSpot Wealth  μάς δείχνει πόσο σημαντικό είναι να  πάρουμε τον έλεγχο των οικονομικών μας στα χέρια μας και να βελτιώσουμε το μέλλον μας.

headX1

Sponsored Content

Η νέα εποχή στις επενδύσεις
Η XSpot Wealth, ο πρώτος digital wealth manager σε Ελλάδα και Κύπρο, φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αποταμιεύουμε και επενδύουμε τα χρήματά μας κάνοντας προσιτές τις επενδύσεις σε όλους τους Έλληνες. Έχει προτάσεις που απευθύνονται σε όλους και όχι απλά σε λίγους, και τις οποίες μπορούμε εύκολα να εξηγήσουμε στην οικογένεια και τους φίλους μας.
Πρόκειται για μία πλήρως αδειοδοτημένη επενδυτική εταιρεία που δίνει την ευκαιρία σε όλους, ανεξαρτήτου εισοδήματος, να αποταμιεύσουν και να επενδύσουν τα χρήματα τους με βάση τις ανάγκες και τους στόχους τους.

XS4


Πώς το καταφέρνει;
Η εταιρεία που έχει ξεκινήσει από το Λονδίνο επενδύοντας στην ρομποτική τεχνολογία προσπαθεί να απλοποιήσει την διαδικασία της επένδυσης, να την κάνει περισσότερο διαφανή, με μεγάλη έμφαση στη σωστή διαχείριση ρίσκου, εξαιρετικά χαμηλά κόστη και αποτελεσματικό customer support.

Κλείσιμο
Για αυτούς τους λόγους άλλωστε βραβεύτηκε και από το διάσημο οικονομικό περιοδικό World Finance ως ο πιο καινοτόμος Wealth Manager στην Ευρώπη για το 2020.

Είτε πρόκειται για μια πρόωρη συνταξιοδότηση και δημιουργία πρόσθετου εισοδήματος, είτε για μελλοντική αγορά σπιτιού ή ενίσχυση των σπουδών των παιδιών η XSpot Wealth προτείνει λύσεις που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες όλων μας. Διότι μπορεί οι ανάγκες και οι στόχοι κάθε ανθρώπου να είναι διαφορετικοί αλλά όλοι θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τα χρήματά τους βάζοντάς τα να δουλεύουν για το μέλλον τους με ίσους όρους.

XS3


Αυτό άλλωστε το ξέρει πολύ καλά και ο Σάκης Ρουβάς, ένας άνθρωπος που όπως καλά γνωρίζουμε του αρέσει να κοιτάει μπροστά και να φροντίζει τόσο το μέλλον της οικογένειάς του όσο και το δικό του.
Ήδη, το ποστ με το βίντεο του Σάκη Ρουβά στο Instagram, σχετικά με τους επενδυτικούς του στόχους, έχει γίνει viral με δεκάδες χιλιάδες προβολών.


XS2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης