Νέα τηλεοπτική χρονιά: Επέλαση με 30 πρεμιέρες

Νέα τηλεοπτική χρονιά: Επέλαση με 30 πρεμιέρες

Πρεμιέρες για Μενεγάκη, Μουτσινά, Καινούργιου, «Next Top Model», «Αγριες Μέλισσες», Σπυροπούλου, «Voice», Μακρυπούλια, Σεφερλής, Καραβάτου, Χρηστίδου, Γερμανού, Μπουλέ, Καγιά, Κουτσελίνη, Μάνεση, καθημερινά σίριαλ, σόου και ριάλιτι

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
media_tv_premieres_art
Δεν υπάρχει πλέον κάποιος που μπορεί να περιγράψει αυτό που συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση με μετριοπάθεια. Ακόμη και τα στελέχη που δημιούργησαν τα προγράμματα δηλώνουν έκπληκτα από την πληθώρα προγραμμάτων, προσώπων και τυπολογιών μπροστά σε μια διαφημιστική δαπάνη η οποία για να καλύψει τα κόστη θα χρειαστεί να πολλαπλασιαστεί με μαγικό τρόπο.

Επειδή όμως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μετρηθούν τα κέρδη και οι ζημίες μένουμε στην καλή πλευρά της περιόδου που έχει να κάνει μόνο με καλωσορίσματα.

Από χθες Κυριακή και ειδικά σήμερα, θα γίνουν πολλές πρεμιέρες, αλλά και θα επιστρέψουν στα πλατό μεγάλα ονόματα, δυνατά format, θα εμφανιστούν νέα προγράμματα και όλοι μαζί με τους προηγούμενους και ελάχιστους ακόμη επόμενους θα αναμετρηθούν με στόχο την τηλεθέαση, τα έσοδα και τις εντυπώσεις.

Ήδη από το Σάββατο επέστρεψαν στις οθόνες το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον ALPHA, αλλά και το «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού. Το κανάλι διατηρεί πολύ ισχυρή παράδοση με πρωτιές και πολύ καλές επιδόσεις, αλλά φέτος θα συναντήσει πολύ έντονο ανταγωνισμό και στις δύο ζώνες από όλα σχεδόν τα κανάλια. Αυτό θα αλλάξει σίγουρα τις ισορροπίες και το περιεχόμενο.
media_tv_premieres_germanou
«Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού στον ALPHA
Κλείσιμο
Η πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού

Ένας από τους πιο ισχυρούς αντιπάλους του Νίκου Μάνεση είναι η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία επέστρεψε, αλλά σε νέα στέγη, στο MEGA, και με νέο τίτλο: «Χαμογέλα και πάλι!».

Η πρεμιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA

Η ομάδα της αποτελείται από τους Παύλο Σταματόπουλο, Ελένη Βουλγαράκη, Κωνσταντίνο Βασάλο και Νίκο Συρίγο και η εκπομπή προβάλλεται το πρωί από τις 9.50 έως το μεσημέρι. Την ίδια ώρα, στις 9.50, στο OPEN έκανε  πρεμιέρα η Ελένη Τσολάκη με το «Open Weekend» και την ομάδα της, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Μαρία Φραγκάκη και τον Δημήτρη Μηλιόγλου, με τον Βασίλη Αναστασόπουλο στο ειδησεογραφικό κομμάτι και την Ντίνα Νικολάου στην κουζίνα.
media_tv_premieres_sissy_chri
H Σίσσυ Χρηστίδου στο MΕGA με την εκπομπή «χαμογέλα και πάλι!»
media_tv_premieres_tsolaki
H Ελένη Τσολάκη με το «Open Weekend»

Μία εβδομάδα αργότερα θα προστεθεί μία ακόμη παρέα τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μετά τη μεταγραφή της θα είναι και αυτή στο MEGA με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη με την εκπομπή «Τι λες τώρα;». Η 5η σεζόν του «DOT.» έρχεται στον ΣΚΑΪ σε νέα ώρα και με νέα παρέα.

Από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.30, η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης αναλαμβάνουν την παρουσίαση της εκπομπής του Σαββατοκύριακου. Πίσω από τον πάγκο της κουζίνας θα είναι και φέτος ο Γιάννης Αποστολάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, ενώ στην παρέα συμμετέχουν οι Ράνια Θρασκιά, Τόνια Παπαμιχαλοπούλου και Μαριάννα Παινέση.
media_tv_premieres_dot_n
Η 5η σεζόν του «DOT.» έρχεται στον ΣΚΑΪ με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη

Πρεμιέρα στις 18.40 και για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο MEGA με τίτλο «Fishy» και πρώτο καλεσμένο τον Πάνο Κιάμο. «Η Τέλεια Απόδραση» επιστρέφει την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 20.00 με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Αννα Πρέλεβιτς, που θα την παρουσιάζουν και φέτος. Δύο κανάλια μένουν εκτός ανταγωνισμού με τόσο εύρος πρωτότυπου περιεχομένου, ο ΑΝΤ1 και το SΤΑR.

Ο πρώτος περιορίζεται στην ενίσχυση των «Πρωινών τύπων», οι οποίοι θα ολοκληρώνονται στις 12, με την Ντόρα Κουτροκόη και τον Αντώνη Φουρλή, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα θα αποτελείται από ξένες σειρές και ταινίες. Είναι από τις πολυαναμενόμενες πρεμιέρες. Είναι η εκπομπή που πέρυσι τερμάτισε πρώτη και που το καλοκαίρι έκανε τη μεταγραφή και από το OPEN βρέθηκε στον ALPHA.

Σήμερα κάνει πρεμιέρα και θα αλλάξει τις ισορροπίες στην πρωινή ζώνη. Η Κατερίνα Καινούργιου με τη «Super Kατερίνα» και ομάδα αποτελούμενη από τους Χρύσλα Γεωργακοπούλου, Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιάννη Πουλόπουλο, Μάρα ΜεΪμαρίδη, Χάρη Λεμπιδάκη και Ανδρέα Μικρούτσικο. Στο STAR σε λίγες ημέρες φτάνει το «Breakfast Star» με τους Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελιά, που ουσιαστικά είναι από τα λίγα εγχειρήματα τα οποία επενδύουν σε νέα και μη τηλεοπτικά πρόσωπα. Με ώρα έναρξης στις 9 και περιεχόμενο από τα ριάλιτι του σταθμού, έχουν καλά όπλα στη φαρέτρα τους.

Τελικά τα άστρα μάλλον έπεσαν έξω και δεν προέβλεψαν πως υπήρχαν εμπόδια για την πρεμιέρα της περασμένης Τετάρτης, οπότε η Ελένη Μενεγάκη θα κάνει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα στις 13.30 στο MΕGA. Oλα είναι έτοιμα εδώ και αρκετές ημέρες, με την ομάδα της να αποτελείται από τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Σάββα Πούμπουρα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ενώ ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος θα αναλάβει το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής. Η επιστροφή της Μενεγάκη θα προκαλέσει αναταράξεις στη ζώνη η οποία εμπλουτίζεται με μία ακόμη εκπομπή, το «Style me up» που θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHA και η οποία θα κάνει πρεμιέρα αργότερα.
media_tv_premieres_eleni
H Ελένη Μενεγάκη θα κάνει πρεμιέρα αύριο στις 13.30 στο MΕGA

Δύο από τους κορυφαίους σπρίντερ της ζώνης επιστρέφουν αύριο. Η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1 και φυσικά ο Νίκος Μουτσινάς με το «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ και ώρα προβολής στις 15.00. Οι συγκεκριμένες εκπομπές έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια ότι πολύ δύσκολα θα μετακινηθούν από την κορυφή, γι’ αυτό και η διασταύρωσή τους με τους υπόλοιπους θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σε μία εβδομάδα αναμένεται και η επιστροφή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR με τις επιτυχημένες «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 12.00. Αργότερα το μεσημέρι επιστρέφει το «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά και νέα επεισόδια, ενώ αργότερα, στις 16.50, έρχεται το «Κάτι ξαναψήνεται» στον ΣΚΑΪ, με τηλεοπτική οικοδέσποινα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πρόκειται για ένα πολύ φιλόδοξο project, το οποίο έχει αναλάβει η Acun Medya και επιστρέφει ως format ανανεωμένο και με άλλη προσέγγιση και φιλοσοφία.Στον ΑΝΤ1 αργά το απόγευμα, στις 17.45, επιστρέφει το επιτυχημένο «5Χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή.

Σειρές, σόου, ριάλιτι και ξερό ψωμί
Χθές το βράδυ προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του «Greece’s Next Top Model», ενός ριάλιτι που μέχρι τώρα όσες σεζόν προβλήθηκε έφερε πρωτιές.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce7zsafzgfi1-se)

Η είσοδός του στο prime time θα προκαλέσει αναστάτωση και παρότι πρόκειται για μία σεζόν όπου η τάση μέχρι στιγμής ευνοεί τη μυθοπλασία, οι ανατροπές δεν αποκλείονται. Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν και στον ΑΝΤ1, γι’ αυτό και αύριο θα κάνει πρεμιέρα το μαγειρικό ριάλιτί τους «Game of Chefs», με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου, στις 21.00.
media_tv_premieres_GNTM
Ο νέος κύκλος του «Greece’s Next Top Model» ξεκινά απόψε στο STAR
media_tv_premieres_doretta
H Ντορέττα Παπαδημητρίου, παρουσιάστρια του «Game of Chefs» που κάνει αύριο πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Επιπλέον θα βγάλουν και τις δύο σειρές τους που πέρυσι σημείωσαν επιτυχία, τον «Ηλιο», που είναι καθημερινή και θα προβάλλεται στις 20.00, και τον τρίτο κύκλο των «Αγριων Μελισσών», που θα επιστρέψει στις 27/9 στις 22.00 από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Την καθημερινή του σειρά λανσάρει από αύριο και το MΕGA. Ο τίτλος «Το αύριο μας ανήκει» στις 18.40 καθημερινά έρχεται και κουμπώνει το πρόγραμμα, με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, τον Αλέξανδρο Σταύρου, την Ελισάβετ Μουτάφη και τη Λένα Δροσάκη. Και στον ALPHA επενδύουν στη μυθοπλασία και αύριο στις 20.00 ξεκινά τις διαδρομές της μία κωμική σειρά, το «Ασε μας , ρε μαμά», κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, με πρωταγωνιστές την Παναγιώτα Βλαντή και τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δήμητρα Σιγάλα και Μάριο Αθανασίου.

Στον ΣΚΑΪ έρχεται το «Voice», που ανανεώθηκε με την προσθήκη του Κωνσταντίνου Αργυρού και το οποίο πάντα αγαπά το δυναμικό κοινό. Θα συμβεί και φέτος; Θα δούμε. Η σειρά του σταθμού «Μόλις χθες» με την υπογραφή του Βασίλη Θωμόπουλου ετοιμάζεται για τα τέλη του μήνα. Εως τον Οκτώβριο αναμένονται πρεμιέρες και άλλων σειρών στο MEGA και στο STAR, όπου θα προβληθεί ο β’ κύκλος του «Ερωτα με διαφορά».

Η δυναμική επιστροφή της ΕΡΤ
Στα τέλη του μήνα, συγκεκριμένα στις 27 Σεπτεμβρίου, θα κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ οι σειρές «Σε ξένα χέρια» στις 22.00 με καθημερινή προβολή, η «Τούρτα της μαμάς» στις 23.00 και θα ακολουθήσουν «Τα καλύτερά μας χρόνια» την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στις 23.00 με προβολή κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Βαρδιάνος στα σπόρκα» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 22.00, το «Καρτ ποστάλ» της Βικτόριας Χίσλοπ στις 23.00, ενώ στις 20.00 την ίδια ημέρα επιστρέφει η σειρά «Ζακέτα να πάρεις».

Νωρίτερα, στις 20/9, θα επιστρέψει ο «Πλάτανος», καθημερινά στις 20.00. Στις 29 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στις 23.00 το «Μουσικό κουτί» με τους Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη, ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στις 23.00 με το «Δυνατά». Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου η Ελενα Κατρίτση επιστρέφει με τα «Προσωπικά» στις 16.00 και το τοκ σόου «Αυτός και ο άλλος» θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 00.15.


Ειδήσεις σήμερα:

Λογαριασμοί ρεύματος: Το όφελος για τα νοικοκυριά από τα νέα μέτρα

Βραβεία MTV: Η «γυμνή» Μέγκαν Φοξ, ο καβγάς του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και η αειθαλής Τζένιφερ Λόπεζ

ΔΕΘ: Μέτρα 2 δισ. για τις επιχειρήσεις και υψηλή Ανάπτυξη -Δείτε αναλυτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης