Τι και αν χώρισαν! Η Ζέτα Μακρυπούλιακαι ο Μιχάλης Χατζηγιάννηςπριν από ένα μήνα ανακοίνωσαν στα media την απόφασή τους να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Όμως οι δυο τους από ότι μαρτυρά και η φωτογραφία δεν έχουν σταματήσει να βλέπονται και να έχουν επαφές.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια πήγε να απολαύσει τον πρώην αγαπημένο της στη συναυλία που έδωσε με στην Τεχνόπολη μαζί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Μάλιστα η Ζέτα ανέβασε φωτογραφία όπου ποζάρει με την παρέα της στην οποία φαίνεται και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
«Συναυλία, ποτό, παρέα, έξοδος. Ωραία μπήκε ο Σεπτέμβρης» σχολίασε η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ στα στιγμιότυπα που ανέβασε στα Instagram Stories της.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.