Τα τελευταία 24ωρα η Ελλάδα βιώνει στιγμές φρίκης, με την μία πυρκαγιάνα διαδέχεται την άλλη, καταστρέφοντας ό,τι βρίσκεται στο πέρασμά της.
Ενώ, λοιπόν, οι ειδήσεις κάνουν τον γύρο του κόσμου, πολλοί celebrities δείχνουν την στήριξή τους στην χώρα μας. Μετά την Κέιτ Μπλάνσετ, το δικό της μήνυμα προς την Ελλάδα έστειλε και η Μπέλα Χαντίντ.
Συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την δημοσίευση του Ερυθρού Σταυρού, όπου αναγράφονται τα στοιχεία, που μπορεί κανείς να δωρίσει χρήματα ή τρόφιμα για τους πυρόπληκτους.
Αμέσως μετά, αναδημοσίευσε με ένα insta story την ανάρτηση της Μαίρης Κατράντζου, όπου φαίνεται η Ελλάδα την ώρα της πυρκαγιάς. Πάνω στην φωτογραφία, η Μπέλα Χαντίντ έγραψε: «Ελλάδα. Καταστροφικό».
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.