Ένας Ισπανός δικαστής έκρινε σήμερα ότι υπάρχουν «επαρκείς ενδείξεις» ώστε να παραπεμφθεί σε δίκη η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίραμε την κατηγορία της φοροδιαφυγής, όπως αναφέρεται σε ένα δικαστικό έγγραφο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Ο δικαστής Μάρκος Χεσούς Χουμπέριας ολοκλήρωσε την προανάκριση σχετικά με τις καταγγελίες ότι η σταρ δεν κατέβαλε 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους εισοδήματος, κατά την τριετία 2012-14. Η έρευνα αυτή αποτελεί το προκαταρκτικό στάδιο και ακολουθεί ο προσδιορισμός της δικασίμου.
Οι εισαγγελικές αρχές της Ισπανίαςυποστηρίζουν ότι η Σακίρα ζούσε στην Καταλονία την εποχή εκείνη.Ωστόσο οι εκπρόσωποί της επιμένουν ότι δεν ζούσε στην Ισπανία μέχρι το 2015 και έχει εκπληρώσει όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις της. Σήμερα, σε μια ανακοίνωση που έστειλαν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ανέφεραν ότι το δικαστικό έγγραφο ήταν «ένα αναμενόμενο βήμα στη διαδικασία» και ότι οι νομικοί σύμβουλοι της τραγουδίστριας «παραμένουν αισιόδοξοι και συνεργάζονται πλήρως με τις δικαστικές αρχές» αλλά δεν θα σχολιάσουν περαιτέρω την υπόθεση.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.