Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Η selfie για την πρώτη επέτειο του γάμου της δεν συνάδει με τους βασιλικούς κανόνες

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Η selfie για την πρώτη επέτειο του γάμου της δεν συνάδει με τους βασιλικούς κανόνες

Όταν ορίζει η περίσταση, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αναρτούν στα social media μόνο επίσημα πορτρέτα, φωτογραφίες από δημόσιες εμφανίσεις και επαγγελματικές φωτογραφίσεις

βεατρικη
H πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της Εντοάρντο Μαπέλι Μόζι γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους στις 17 Ιουλίου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την περασμένη χρονιά, σε μία μικρή τελετή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Καλεσμένοι μάλιστα ήταν ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Βασίλισσα Ελισάβετ.



Η φωτογραφία, που ανάρτησε ο σύζυγός της πριγκίπισσας Βεατρίκη για τον εορτασμό της πρώτης γαμήλιας επετείου τους, δεν θυμίζει σε τίποτα τις κλασσικές φωτογραφίες που αναρτούν συνήθως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στα social media από δημόσιες εμφανίσεις τους ή οικογενειακά πορτρέτα.

Αντιθέτως, ο επιχειρηματίας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία σέλφι με την πριγκίπισσα Βεατρίκη, όπου οι δυο τους χαμογελούν μπροστά στον φακό, ενώ εκείνη μάλιστα φορά γυαλιά ηλίου και όπως φαίνεται, όχι κάποιο επίσημο ένδυμα.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνο. Κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας από τότε είναι γεμάτο απόλαυση, ευτυχία, γέλιο και αγάπη. Είσαι ο πιο ευγενικός, αγαπητός και όμορφος άνθρωπος στον κόσμο. Σε ευχαριστώ αγάπη μου για κάθε δευτερόλεπτο».



Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, που έκανε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί το φθινόπωρο του 2021.






Ειδήσεις σήμερα

Οι 51 ημέρες στη ΜΕΘ - Πώς σώθηκε ο Εφραίμ

Κορωνοϊός - Βρετανία: Πλήρης άρση των μέτρων από σήμερα - Δραματικές προειδοποιήσεις για το «άλμα στο άγνωστο»

Μύκονος: «Σιωπητήριο» στο νησί και... τον τουρισμό, αλλά τα πάρτι σε βίλες καλά κρατούν - Τι λένε οι επιχειρηματίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης