Ο διάσημος φωτογράφος και κριτής του GNTM ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την γέννηση του δεύτερου παιδιού του με μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Η σύζυγός του, Τζέλα -με την οποία μετρούν 13 χρόνια μαζί-, γέννησε στο μαιευτήριο «Μητέρα» την δεύτερή τους κόρη και το ζευγάρι φαίνεται πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όπως και ήταν αναμενόμενο. Οι δυο τους έχουν ήδη μαζί ένα παιδί, την 8χρονη Μάιρα.
Κάτω από μία φωτογραφία με το βραχιολάκι της γέννησης της κορούλας τους, ο Δημήτρης Σκουλός έγραψε:«Τρείς πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα».
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.