Υβόννη Μπόσνιακ, Μαρία Μπεκατώρου, Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, Λάκης Γαβαλάς, Δέσποινα Καμπούρη, Ανθή Σαλαγκούδη, Νίκος Γεωργιάδης, Σόφη Δελούδη, Γιώργος Σατσίδης, Χριστίνα Αλούπη και Έλενα Ασημακοπούλου είναι λίγοι από τους επώνυμους που παρευρέθηκαν στο καλοκαιρινό πάρτι που διοργάνωσε κορυφαίο εστιατόριο - μπαρ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα πριν από λίγες ημέρες.
Οι λαμπεροί καλεσμένοι απόλαυσαν τη θέα δίπλα στη θάλασσα και συζήτησαν για τα επαγγελματικά τους σχέδια.
Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν το κλίμα μιας μοναδικής βραδιάς.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς