Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Ιωσήφ Μαρινάκης.Ο ηθοποιός μίλησε στην κουμπάρα του Ελένη Τσολάκη για όλα μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν είναι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο της ζωής.
«Οι στιγμές που με κάνουν ευτυχισμένο, είναι αυτές που περνάω χαλαρά, όπως τότε που έκανα ελεύθερο κάμπινγκ, χύμα και ήμουν ξυπόλητος με παρεό πάνω στη θάλασσα με καλή παρέα. Οι ευτυχισμένες στιγμές είναι αυτές που μπορώ να έχω μαζί μου μια καλή σύντροφο. Τι άλλα; Φίλους. Θέλουμε πολλά πράγματα;», είπε αρχικά ο Ιωσήφ Μαρινάκης και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είμαι ευτυχισμένος τώρα».
Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η σύζυγός του Χρύσα Καλπάκη χώρισαν μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας και 5 χρόνια γάμου.
Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Ιωσήφ Μαρινάκης
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.