Κορωνοπάρτι του Αλίμου: Δείτε βίντεο ντοκουμέντο - 50 κρούσματα και σε μπαρ του κέντρου

Κορωνοπάρτι του Αλίμου: Δείτε βίντεο ντοκουμέντο - 50 κρούσματα και σε μπαρ του κέντρου

Εκατοντάδες κόσμου, ο ένας πάνω στον άλλον σα να μην υπάρχει κορωνοϊός - Nύχτα και νεολαία τρομάζουν για 4ο σκληρό κύμα της πανδημίας

alim_ekso
Τις τελευταίες ώρες νεαροί χρήστες των σόσιαλ μίντια που παρευρέθηκαν σε πάρτι που διοργάνωσε μπιτς μπαρ στον Άλιμο, ανεβάζουν σχετικά βίντεο, στηλιτεύοντας τη μη τήρηση των στοιχειωδών μέτρων ενάντια στη διασπορά της νόσου Covid-19.

Στο επίμαχο βίντεο, διαπιστώνεται ότι τη συγκεκριμένη βραδιά οι θαμώνες του μπιτς μπαρ στριμώχτηκαν στο κέντρο του μαγαζιού, ο ένας πάνω στον άλλον.

Στα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο, αρκετοί χρήστες αποκαλύπτουν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.



Βίντεο ντοκουμέντο από το κορωνοπάρτι του Αλίμου


Χθες το απόγευμα, μετά το ρεπορτάζ του protothema.gr, o υφυπουργός Πολιτικής Προστασιας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε οτι από την Πέμπτη 8 Ιουλίου, οι χώροι διασκέδασης θα λειτουργούν μόνο με καθημενους πελάτες, ενώ αυστηρές θα ειναι οι ποινές για τους ιδιοκτήτες που δεν τηρούν τα μέτρα. Μάλιστα τόνισε οτι θα επιβάλλεται αναστολή λειτουργίας από την πρώτη παράβαση.

Νωρίτερα οι υπεύθυνοι του μπιτς μπαρ ανακοίνωσαν την ματαίωση των προγραμματισμενων event, μεταξύ των οποίων και το πάρτυ της προσεχούς Παρασκευής με καλεσμενο κορυφαίο ξενο DJ με γενική είσοδο 40 ευρώ και 1.000 ευρώ για τα VIP τραπέζια. Πρόκειται για εκδήλωση στην οποία αναμένονταν 3.000 άτομα.

Ανάλογο σκηνικό και σε μπαρ στην περιοχη του Καλλιμάρμαρου όταν πριν από λίγες μέρες εντοπίστηκαν πάνω από 50 κρούσματα (θαμώνες και προσωπικό) με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της επιχείρησης να κατεβάσουν ρολά για μερικές ημέρες.

alim_1
Κλείσιμο


Είναι γεγονός οτι η εκτόξευση των νέων κρουσμάτων, που έφτασαν τα 1.797, σήμανε συναγερμό στην κυβέρνηση καθώς φαίνεται ότι η διασπορά, ιδιαίτερα στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, είναι πλέον μεγάλη, λίγες μόλις ημέρες μετά το άνοιγμα του συνόλου των δραστηριοτήτων. Ο μέσος όρος των νέων κρουσμάτων είναι στα 27 ετη. Στον Νότιο Τομέα Αττικής ειδικά, η θετικότητα αυξήθηκε σημαντικά. Συγκεκριμένα, η θετικότητα πηγε στο 6,1% και στο 8,4% στους δήμους Αλίμου και Γλυφάδας αντίστοιχα.

alim_2
unnamed




Ειδήσεις σήμερα

Σοκ από την αύξηση των κρουσμάτων: Επιστρέφει η μάσκα παντού

Ε
πιστροφή σε μέτρα και πρόστιμα: Nύχτα και νεολαία τρομάζουν για 4ο σκληρό κύμα της πανδημίας

Περού: Χωρίς αρχηγό κράτους έναν μήνα μετά την ψηφοφορία των προεδρικών εκλογών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης