Η Σοφία Μουτίδου δεν σταματά να τρολάρει και να… τσαλακώνει την εικόνα της μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.
Με αφορμή μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν από μερικές μέρες κατά του body shaming η ηθοποιός δέχτηκε χιλιάδες σχόλια, άλλα θετικά και άλλα αρνητικά.
Χθες επανήλθε με τη συγκεκριμένη φωτογραφία αλλά με τρόπο διαφορετικό. Κάποιος από τους διαδικτυακούς της φίλους πήρε την εν λόγω φωτογραφία και την μεταμόρφωσε σε θεά Αφροδίτη.
Η ηθοποιός ψάχνει να βρει τον δημιουργό της φωτογραφίας...
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;