Ευτυχισμένες στιγμές δείχνει να διανύει η Ιβόν Στραχόβσκι, αφού όπως αποκάλυψε περιμένει σύντομα το δεύτερο παιδί της.
Η διάσημη ηθοποιός της ταινίας «Νύχτες στο Μανχάταν» ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της κατά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του «The Tomorrow War», όπου και πρωταγωνίστησε.
Συγκεκριμένα, η 38χρονη σταρ πόζαρε με ένα λευκό ζιβάγκο, που τόνιζε ιδιαίτερα την φουσκωμένη της κοιλίτσα, στο κόκκινο χαλί έχοντας όλα τα φλας στραμμένα πάνω της.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.