ΟΛεωνίδας Κακούρης τις τελευταίες δύο τηλεοπτικές σεζόν ξεχώρισε στιςΆγριες Μέλισσες και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Ο… κακός της δημοφιλούς σειράς υποδύθηκε τον Δούκα Σεβαστό ο οποίος ήταν μονίμος σοβαρός.
Ο ίδιος όμως είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει πολύ χιούμορ και δεν χάνει ευκαιρία να το αποδεικνύει στα social media.
Ιδιαίτερα ενεργός στα social media ανέβασε στο Instagram μια εικόνα από τις... «Άγριες Μέλισσες» αλλά σε μια διαφορετική, καλοκαιρινή εκδοχή όπως κάποιος φανατικός τηλεθεατής της σειράς την σκέφτηκε!
«Το καλοκαίρι είναι εδώ», σημείωσε λιτά ο Λεωνίδας Κακούρης στη δημοσίευση του! Όπως ήταν επόμενο, με τέτοια εικόνα «Άγριες Μέλισσες», τα social media του ηθοποιού πήραν φωτιά!
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.