Το μοντέλο που έχει συγκλονιστεί από τη δολοφονία του δεν κατάφερε να βρεθεί το απόγευμα της Τρίτης στην κηδεία του.
Ο λόγος της απουσίας της σύμφωνα με την «On Time» είναι ότι η Σταρ Ελλάς 2008 λείπει στο εξωτερικό σε επαγγελματικό ταξίδι. Ωστόσο χθες σε ένδειξη πένθους για το πρώην σύντροφό της κράτησε κλειστή την εταιρεία που διατηρεί στην Πάτρα και έκανε μάλιστα ανακοίνωση στα social media.
Ένα βήμα πριν το γάμο
H Διονυσία είχε φτάσει με τον Τάσο Μπερδέση μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας ωστόσο λίγο πριν αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Η όμορφη Διονυσία μάλιστα είχε σχέση τον τελευταίο καιρό με τον επιχειρηματία Μάρκο Βιλανάκη, αποκαλούμενο και «βασιλιά των τσιγγάνων». Το ζευγάρι ζούσε μαζί στη Γλυφάδα και πολλές φορές ταξίδευαν στη Λάρισα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μάρκου. Είχαν φτάσει μάλιστα πολύ κοντά στον γάμο.
Τελικά όμως ούτε αυτή η σχέση της Διονυσίας προχώρησε, καθώς η κοπέλα χώρισε πρόσφατα με τον Μάρκο Βιλανάκη, αλλάζοντας σελίδα στη ζωή της.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.