Γιώργος Λιάγκας: Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επί τρία χρόνια δεν βγήκα από το σπίτι

Γιώργος Λιάγκας: Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επί τρία χρόνια δεν βγήκα από το σπίτι

Ο παρουσιαστής έκανε την εξομολόγησή του μέσα από το Πρωινό

Giorgos_Liagkas
Διάθεση για εξομολογήσεις είχε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει με τη Φαίη Σκορδά. Με αφορμή την εξομολόγηση της Νικολέτας Μαυρίδη για τον χωρισμό των γονιών της και το θάνατο του πατέρα της στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στα δικά του βιώματα, αφού και οι δικοί του γονείς χώρισαν όταν ήταν επτά ετών.

«Θέλω να πω κάτι αν μου επιτρέπετε… Πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές. Όταν εγώ ήμουν στην ηλικία της Νικολέτας, πριν από 20 χρόνια, όποιο παιδί βίωνε αντίστοιχες καταστάσεις, χώριζαν οι γονείς του… Εγώ όταν χώρισαν οι γονείς μου, ήμουν 7 χρονών, επί τρία χρόνια δεν βγήκα να παίξω με άλλα παιδάκια γιατί ντρεπόμουν να τους πω ότι χώρισαν οι γονείς μου.

Θεωρούσα ότι ήταν κάτι πολύ κακό, ντρεπόμουν πάρα πολύ που οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και θυμάμαι να είμαι ένα παιδί πολύ μοναχικό. Καθόμουν σε ένα παράθυρο, σε ένα σπίτι που έπαιζα μόνος μου, και έβλεπα τα άλλα παιδιά να παίζουν στον Υμηττό που μεγάλωσα κι εγώ ντρεπόμουν να βγω. Οι γονείς μου δεν είχαν την λογική που έχουν σήμερα οι γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους ότι δεν είναι κάτι κακό και ότι δεν φταις εσύ γι’ αυτό που συμβαίνει.

Τότε ντρεπόμασταν εμείς και τώρα βγαίνουν τα παιδιά και καλά κάνουν και εξομολογούνται αυτό που έχουν βιώσει για να μη φοβούνται και άλλοι άνθρωποι που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις. Κάνουν πολύ καλά και το λένε. Σαν μήνυμα είναι πολύ καλό που προβάλλονται τέτοιες απόψεις από την τηλεόραση και από ανθρώπους που δεν είναι παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbhx3c1foyqx-st)


Ειδήσεις σήμερα: 

Με το πρόσχημα ότι θα τους πλήρωναν, άδειασαν δύο λογαριασμούς στην Δράμα!

«Ανησυχίες» των Τούρκων: «Οι ΗΠΑ θέλουν στρατιωτική βάση και στην Σαμοθράκη»

«Ανταρσία» Ρεπουμπλικανών σε ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εισβολή στο Καπιτώλιο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης