Η κόρη του Snoop Dogg αποκαλύπτει πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Η κόρη του Snoop Dogg αποκαλύπτει πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Η κοπέλα διαγνώστηκε με «λύκο», όταν ήταν μόλις 6 ετών - Έκτοτε δίνει τη δική της μάχη με την κατάθλιψη

cori
Με μία ανάρτησή της στο Instagram η κόρη του ράπερ Snoop Dogg, Κόρι Μπρόουντους, αποφάσισε να μιλήσει για την ψυχική της υγεία και αποκάλυψε πως πρόσφατα έκανε μία απόπειρα αυτοκτονίας.



Η 21χρονη, η οποία ασχολείται με τη μουσική όπως και ο πατέρας της, θέλησε να ανοίξει την ψυχή της και να μιλήσει με το κοινό της για όσα την απασχολούν. Στο παρελθόν μάλιστα, είχε αναφερθεί ξανά σε διάφορα ψυχικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει.

Όλα ξεκίνησαν για εκείνη, όταν στα 6 της διαγνώστηκε με λύκο. Πρόκειται για ένα αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο ευθύνεται και για το γεγονός ότι είναι υπέρβαρη από πολύ μικρή ηλικία. Όλα αυτά τα προβλήματα σε μία τόσο ευαίσθητη ηλικία, τήν έριξαν σε κατάθλιψη, όπως είναι λογικό.

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, που έκανε, η νεαρή κοπέλα έχει αποφασίσει να παλέψει για τον εαυτό της, ενώ ζήτησε επιπλέον ιατρική βοήθεια. Στη δημοσίευσή της κάτω από μία σειρά φωτογραφιών με τον σύντροφό της, ευχαριστεί όλα τα κοντινά της πρόσωπα, που στάθηκαν δίπλα της αυτή τη δύσκολη περίοδο.



Συγκεκριμένα, γράφει: «Τις τελευταίες εβδομάδες το μυαλό μου δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, σε σημείο που προσπάθησα να τελειώσω τη ζωή μου, αλλά εσύ και η οικογένειά μου πραγματικά μου δίνετε ένα λόγο για να ζήσω και με βοηθήσατε να συνειδητοποιήσω ότι η ζωή είναι κάτι πολύ περισσότερο από υλιστικά πράγματα και απλά πρέπει να συνεχίσετε να παλεύετε ανάμεσα σε όλα αυτά. Σας ευχαριστώ… #mentalhealthawareness».

Κλείσιμο







Ειδήσεις σήμερα:

«Ξεκατίνιασμα» στο Μπάκιγχαμ: Ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη της Βεατρίκης στην επέτειο του γάμου Χάρι- Μέγκαν

Αυτός είναι ο Πακιστανός που κατηγορείται για τέσσερις απόπειρες βιασμού στη Βούλα

Εκνευρισμένη Άγκυρα από τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τη Γενοκτονία των Ποντίων - «Φρικαλεότητες Ελλήνων κατά των Τούρκων»  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης