Πλαστικοί χειρουργοί δημιούργησαν την «τέλεια» γυναίκα - Πώς θα είναι τα χείλη, τα ζυγωματικά, το στήθος της (φωτογραφία)

Πλαστικοί χειρουργοί δημιούργησαν την «τέλεια» γυναίκα - Πώς θα είναι τα χείλη, τα ζυγωματικά, το στήθος της (φωτογραφία)

Συγκέντρωσαν τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις που ζητούν οι πελάτισσές τους - Δείτε το αποτέλεσμα

Screenshot_20210507_114243
Είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι η τέλεια γυναίκα δεν υπάρχει, καθώς ο καθένας θεωρεί ως «τέλειο» στο ανθρώπινο -και ιδίως στο γυναικείο- σώμα κάτι διαφορετικό. Επιστήμονες της πλαστικής χειρουργικής, ωστόσο, κατάφεραν να δημιουργήσουν την «ιδανική γυναίκα» βασιζόμενοι τόσο στα πρότυπα της εποχής όσο και στις απαιτήσεις των πελάτων που τους επισκέπτονται.

Με μαθηματική ακρίβεια των αναλογιών ξεκινώντας από τις βλαφαρίδες φτάνοντας μέχρι και τους αστραγάλους, οι ερευνητές κατέληξαν στο ιδανικό πρότυπο ομορφιάς, που αποτελεί μία μίξη από χαρακτηριστικά διασήμων και το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι αρκετά εντυπωσιακό και ιδιαίτερο.

Καταγραφη5


Το τέλειο σώμα, σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, συνδυάζει στοιχεία 16 διασήμων γυναικών μεταξύ των οποίων το στήθος της Ρόζι Χαντινγκτον, τη λεπτεπίλεπτη μέση της Τζένιφερ Άνιστον, τις καμπύλες τις Τζένιφερ Λόπεζ, τα νεανικά χέρια της Γκουίνεθ Πάλτροου, καθώς και τα πόδια της Βικτόρια Μπέκαμ.

Το τέλειο πρόσωπο όμως, κατά τις προτιμήσεις του γυναικείου κοινού, απαρτίζουν η μύτη της Τζένιφερ Λόρενς, τα σκιστά μάτια της Μπιγιόνσε, το πιγούνι της Κάμερον Ντίαζ και τα σαρκώδη χείλη της Αντζελίνα Τζολί.

Κλείσιμο
καταγραφη6


Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι πλαστικοί χειρουργοί καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις πέρα από κάθε φαντασία, αφού οι πελάτισσες τους πολλές φορές δεν θέλουν μία αισθητική επέμβαση που θα βελτιώσει ως ένα βαθμό την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά επιζητούν πλήρη μεταμόρφωση.

Πάντως, αν και ξεχωριστά τα στοιχεία αυτά είναι πράγματι μοναδικά, ο συνδυασμός τους διχάζει. Οι επιστήμονες μπορεί να σχεδίασαν το «ιδανικό» πρότυπο, αλλά τα τελικά πορίσματα παραμένουν στην κρίση του καθενός.

Ειδήσεις σήμερα: 

Άνοιγμα Πολιτισμού: Τι θα αποφασίσουν σήμερα οι λοιμωξιολόγοι για συναυλίες, θέατρα και μουσεία

Αναστολές Μαΐου: Ποιοι κλάδοι μένουν εκτός και για ποιους ισχύουν αυστηρά κριτήρια -Δείτε τους νέους ΚΑΔ

Lockdown: Οδηγός άρσης των μέτρων – Οι ημερομηνίες για παραλίες, σχολεία και Πολιτισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης