Χάιντι Κλουμ: 18 χρόνια μετά, αποκαλύπτει την «κρυφή της εγκυμοσύνη» στο fashion show της Victoria Secret

Χάιντι Κλουμ: 18 χρόνια μετά, αποκαλύπτει την «κρυφή της εγκυμοσύνη» στο fashion show της Victoria Secret

Στην επίδειξη ήταν ήδη 4 μηνών, αλλά... δεν της φαινόταν ούτε στο ελάχιστο - Το πρώην αγγελάκι της Victoria Secret προχώρησε στην αποκάλυψη με αφορμή τα 17α γενέθλια της πανέμορφης κόρης της

heidi_klum
Με αφορμή τα γενέθλια της 17χρονης -πλέον- κόρης της, Λένι, η Χάιντι Κλουμ άφησε τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό με το «μυστικό», που φανέρωσε. 

Με μία δημοσίευση στο Instagram, το διάσημο τοπ μόντελ αποκάλυψε πως στην διάσημη εμφάνιση της με τα κόκκινα εσώρουχα στο fashion show της Victoria Secret ήταν ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος στην κόρη της!



Στη λεζάντα, που συνοδεύει την ανάρτηση της, γράφει: «Χαρούμενα 17α γενέθλια Λένι. Δεν περπατάω μόνη μου σε αυτήν την πασαρέλα. Αν κοιτάξω πολύ προσεκτικά, μπορώ να σε δω να κινείσαι στα δεξιά, όντας τεσσάρων μηνών. Σε αγάπησα πριν γεννηθείς και θα σε αγαπώ και αφού κλείσω τα μάτια μου».



Φυσικά, το ποστ της έχει προκαλέσει τις ανάλογες αντιδράσεις, καθώς κανένας δεν μπορεί να φανταστεί ότι το εντυπωσιακό σώμα της Χάιντι Κλουμ φιλοξενούσε ένα τεσσάρων μηνών έμβρυο. Η επίπεδη κοιλιά της και τα καλλίγραμμα πόδια της σε καμία περίπτωση δεν προϊδεάζουν κανέναν για μία πιθανή εγκυμοσύνη.

Heidi Klum - Victoria's Secret Fashion Show 2003


Η Λένι είναι ο καρπός του έρωτα του τοπ μόντελ με τον Φλάβιο Μπριατόρε, αρχηγό της ομάδας της Renault στη Formula 1. ΄Οταν γεννήθηκε η κόρη της, το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει, με αποτέλεσμα να τήν υιοθετήσει ο τραγουδιστής Σιλ, με τον οποίο η Χάιντι Κλουμ παντρεύτηκε τον επόμενο κιόλας χρόνο, το 2005.

Κλείσιμο


Έκτοτε, το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί άλλα τρία παιδιά, τον 15χρονο Χένρι, τον 14χρονο Γιόχαν και την 11χρονη Λου. Η μεγαλύτερη κόρη της Χάιντι Κλουμ, η Λένι, ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα πόζαρε για το πρώτο της εξώφυλλο στο περιοδικό Glamour και η ομοιότητα με την μητέρα της είναι εκπληκτική.








Ειδήσεις σήμερα

Συνεχίζεται η πίεση στα νοσοκομεία: 1.248 ασθενείς με covid σε Μονάδες - Μικρή μείωση στους διασωληνωμένους

Survivor: Το πάρτι στην Πούντα Κάνα και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ισπανία: Αποχωρεί από την πολιτική ο Πάμπλο Ιγκλέσιας μετά την ηχηρή ήττα τον Podemos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης