Survivor: Δάκρυα και λυγμούς προκάλεσε στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor: Δάκρυα και λυγμούς προκάλεσε στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης το έπαθλο επικοινωνίας

Συγκίνηση προκάλεσε σε όλους τους παίκτες το έπαθλο επικοινωνίας, καθώς θα μπορέσουν να δεχτούν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Survivor | Trailer | 28/4/2021
Εχουν περάσει πολλοί μήνες, υπάρχει κόπωση, είναι Πάσχα. Όλα αυτά δημιουργούν μία εξίσωση, η οποία οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα έντονα συγκινησιακό και φορτισμένο. Το έπαθλο επικοινωνίας που ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης προκάλεσε κλάματα και αμηχανία και στις δύο ομάδες.

Όταν ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους συμμετέχοντες, πως τα μέλη της νικήτριας ομάδας θα δεχθούν μηνύματα από τις οικογένειές τους, οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν πρωτόγνωρες. Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε με λυγμούς για το μικρό παιδάκι του, το οποίο όπως είχε μάθει τον παρακολουθεί από την τηλεόραση, οπότε λογικά εκτός από «μπαμπά» θα μπορούσε να πει και μία φράση.

Survivor | Trailer | 28/4/2021


Λίγο νωρίτερα ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπορούσε να μιλήσει στην κάμερα από τα κλάματα, όταν αναφέρθηκε στους γονείς του και στο πόσο του λείπουν η μητέρα και ο πατέρας του. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος επίσης έκλαψε έντονα ζητώντας από τον γιο του Νικόλα να τον συγχωρήσει που δεν είναι μαζί του αυτές τις μέρες και του υποσχέθηκε πως δεν θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Ο Γιώργος Κόρομι συγκινήθηκε έντονα όπως και η Νικολέτα, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να προσπαθήσει να τους ηρεμήσει προχωρώντας στο επόμενο στάδιο της δοκιμασίας.

Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο στο ριάλιτι, λόγω μακροχρόνιου εγκλεισμού, οι παίκτες εμφανίζονται ιδιαίτερα εύθραυστοι, είναι επιρρεπείς σε ξεσπάσματα θυμού και σε κλάματα και γι αυτό οποιαδήποτε φόρτιση μπορεί να οδηγήσει σε συνθήκη πολύ διαφορετική από αυτή που έχει συνηθίσει να παρακολουθεί το τηλεοπτικό κοινό.




Ειδήσεις σήμερα:

Κύπελλο ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Με τη σφραγίδα του Ελ Αραμπί στον τελικό - Δείτε τα γκολ

Ξεκινά στο «Αττικόν» η χορήγηση του εισπνεόμενου ισραηλινού φαρμάκου για την Covid -19

Εμβόλιο BioNTech/Pfizer: Και τρίτη δόση μετά από 9-12 μήνες για προστασία 100%



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης