Όσκαρ 2021: Η Γκλεν Κλόουζ χόρεψε το «Da Butt» κουνώντας τα οπίσθιά της και προκάλεσε... παροξυσμό

Όσκαρ 2021: Η Γκλεν Κλόουζ χόρεψε το «Da Butt» κουνώντας τα οπίσθιά της και προκάλεσε... παροξυσμό

Η 74χρονη έχασε ξανά το αγαλματάκι αλλά σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις

Da_butt
Μπορεί η Γκλεν Κλόουζ να έχασε (ξανά) το πολυπόθητο αγαλματάκι στη χθεσινή βραδιά των Όσκαρ, όμως η χαρισματική ηθοποιός σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις με τον τολμηρό χορό-έκπληξη που προσέφερε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Η Κλόουζ βρέθηκε για όγδοη φορά υποψήφια για Όσκαρ χάρη στην ερμηνεία της στο «Hillbilly Elegy» και δυστυχώς έφυγε για μία ακόμη φορά με άδεια χέρια. Ωστόσο η ταλαντούχα σταρ δεν πτοήθηκε από την ήττα της στην κατηγορία Β' Γυναικείου Ρόλου - με το αγαλματάκι να πηγαίνει τελικά στη Γιου Γιουνγκ Γιουν για τον ρόλο της στο Minari - και παρέμεινε χαμογελαστή και κεφάτη για το υπόλοιπο της βραδιάς.


Μάλιστα κατάφερε να... αφήσει τη σφραγίδα της στην ιστορία των Όσκαρ, αν και ίσως όχι με τον τρόπο που ήλπιζε η ίδια!



Πώς; Μα χορεύοντας το «Da Butt» κουνώντας τα οπίσθιά της σε ένα αναπάντεχο... «twerk» που άφησε τους συναδέλφους της σταρ αλλά και το κοινό με ανοιχτό το στόμα.

Κλείσιμο
Ο τολμηρός χορός της Κλόουζ προέκυψε όταν της πλησίασε ο κωμικός και συμπαρουσιαστής της τελετής Λιλ Ρέλ Χάουερι, ζητώντας της να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι όπου καλούνταν να αναγνωρίσει την μουσική που ακουγόταν. Η Κλόουζ αναγνώρισε αμέσως το «Da Butt», το διάσημο κομμάτι των Experience Unlimited από τη δεκαετία του '80 που συμπεριλαμβανόταν στο soundtrack της ταινίας School Daze του Σπάικ Λι.



Αφού απέδειξε τις μουσικές τις γνώσεις, αναφέροντας κάποιες πληροφορίες για το «κλασσικό κομμάτι» (όπως το χαρακτήρισε η ίδια) η Κλόουζ επέδειξε και τις χορευτικές της ικανότητες, εκτελώντας τον ομώνυμο χορό που «συνόδευε» το «Da Butt». Το θέαμα της 74χρονης σταρ με το Armani φόρεμά της να κάνει... twerk ήταν σίγουρα ένα από τα highlights της βραδιάς που της στέρησε για μία ακόμη φορά την πολυπόθητη διάκριση.

Μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα της στα 93α Βραβεία Όσκαρ, η 74χρονη σταρ είναι πλέον επίσημα η ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες στη διοργάνωση αλλά χωρίς καμία νίκη σε ολόκληρη τη λαμπρή καριέρα της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρνητικό «σκορ» των 8 υποψηφιοτήτων χωρίς καμία νίκη είχε «κατακτηθεί» και από τον θρυλικό Πίτερ Ο Τουλ, ο οποίος ωστόσο απέσπασε ένα τιμητικό Όσκαρ λίγο πριν τον θάνατό του το 2013, σε ηλικία 81 ετών.





Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινά ο εμβολιασμός για 3 εκατομμύρια άτομα, ηλικίας 30 – 49

Δείτε τι ισχύει από σήμερα για μετακινήσεις, εκκλησίες και καταστήματα - Όλα τα μέτρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Υποχρεωτικά από σήμερα τα self test στο Δημόσιο - Ποιους υπαλλήλους αφορά και ποιοι εξαιρούνται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης