Με καινούργιο επεισόδιο έρχεται απόψε το βράδυ το Survivor. Σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε στο τρέιλερ τόσο οι αντίπαλοι όσο και οι συμπαίκτες του Αλέξη Παππά, μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο την προηγούμενη βδομάδα στήνουν τρελό πάρτι στην παραλία.
Οι παίκτες πανηγυρίσουν έξαλλα, με τον Ηλία Μπόγδανο να αναφέρει πως επέστρεψαν τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων, μετά την αποχώρηση του Παππά, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης ζητωκραυγάζουν «Γεια σου Παππά».
Από την άλλη οι αντιδράσεις αυτές θα ενοχλήσουν πολύ τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ήταν πολύ κοντά με τον Αλέξη, και τώρα αισθάνεται ότι έχασε τον σύμμαχο και το στήριγμά του. «Με την αποχώρηση του Άλεξ έγινε κάτι αδιανόητο, κάτι που δεν το χωράει ο νους μου. Οι πανηγυρισμοί των παιδιών είναι ντροπή», λέει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
Οι δυο ομάδες, πάντως, θα ριχτούν ξανά στη «μάχη» της επιβίωσης, διεκδικώντας έπαθλο φαγητού, σε ένα δύσκολο αγώνισμα όπου δεν θα λείψουν οι μικροτραυματισμοί. Ποια ομάδα θα κερδίσει;
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.