Ιδιαίτερη ήταν η τελευταία μέρα του Μαρτίου για τηΣοφία Μαριόλα καθώς είχε τα γενέθλιά της. Τα φετινά γενέθλια ήταν διαφορετικά καθώς έλειπε από το πλευρό της οΣτράτος Τζώρτζογλου o οποίος βρίσκεται στη «Φάρμα».
Η ίδια πάντως τα γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της καλούς και εκλεκτούς φίλους οι οποίοι της έκαναν έκπληξη. Η ίδια σε ανάρτησή της δείχνει την εντυπωσιακή τούρτα που της ετοίμασαν και στέλνει το μήνυμά της.
«Ευχαριστώ για τις ευχές σας πρώτη φορά λείπει ο αντρούλης μου απο δίπλα μου όμως λίγοι αλλά καλοί φίλοι μου κάνανε αυτή την έκπληξη και μου φτιάξανε την μέρα!!! (Με ασφάλεια φυσικά). Νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη για τον ένα ακόμα ευτυχισμένο χρόνο που έζησα! Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από το να έχεις χαμογελαστούς ανθρώπους γύρω σου και να έχεις βάλει κι εσύ το λιθαράκι σου σε αυτό! Σας ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ πολύ! Με υγεία και ελεύθεροι σύντομα».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς