Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ: Ποια ήταν τελικά τα αίτια του θανάτου του;

Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ: Ποια ήταν τελικά τα αίτια του θανάτου του;

Δεν υπήρχε καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια, αλλά ούτε και σημάδια από τραύματα

bobby-brown-jr

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, αιτία για το θάνατο του Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ αποτέλεσε ένας θανατηφόρος συνδυασμός αλκόολ, κοκαΐνης και οπιούχων. Ο γιος του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν, πρώην συζύγου της Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 28 μόλις ετών.

Όταν οι Αρχές έλαβαν μια κλήση για επείγον περιστατικό λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, κατευθύνθηκαν αμέσως προς το σπίτι του 28χρονου, όπου και τον βρήκαν νεκρό. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια, αλλά ούτε και σημάδια από τραύματα. Συνεπώς ο θάνατος του χαρακτηρίστηκε «τυχαίος», με τον ατζέντη του να αποφεύγει να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικό με την αιτία. 

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, πρόκειται για μία μακρόχρονη ιστορία χρήσης αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, η οποία τελικά επέφερε πνευμονία και εγκεφαλικές βλάβες. Αυτές ήταν και οι τελικές αιτίες του θανάτου του. 

Ο θάνατος του Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ δεν είναι το μόνο τραγικό περιστατικό, που συνδέεται με την οικογένεια Μπράουν, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει πολλές απώλειες. Η διάσημη τραγουδίστρια Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε την 1η Φεβρουαρίου του 2012 και το συμβάν ακολούθησε μία σειρά θανάτων. Η ίδια έφυγε μετά από ένα τραγικό ατύχημα στην μπανιέρα του ξενοδοχείου, όπου διέμενε, αποτέλεσμα των καρδιολογικών προβλημάτων που τήν ταλαιπωρούσαν, αλλά και του εθισμού της στην κοκαΐνη.

Τρία χρόνια μετά το θάνατο της, η κόρη της, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, βρέθηκε ομοίως αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στη Τζόρτζια. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και έπειτα εισήχθη σε κέντρο αποκατάστασης για έξι μήνες μέχρι τον θάνατο της τον Ιούλιο του 2015. Η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατος της σε ηλικία 22 ετών οφειλόταν σε εγκεφαλική βλάβη, που προκάλεσε η χρήση ναρκωτικών. 


Σύμφωνα με τον πατέρα της Κριστίνα, Μπόμπι Μπράουν, υπεύθυνος για τον θάνατο της ήταν ο σύντροφος της, Νικ Γκόρντον, ο οποίος τελικά διώχθηκε δικαστικά και κρίθηκε ένοχος. Τον Ιανουάριο του 2020, ο Γκόρντον βρέθηκε νεκρός από χρήση ηρωίνης.

«Προσπάθησε σκληρά για να σηκώσει το κεφάλι του και να μείνει νηφάλιος. Ήθελε πραγματικά μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή με την οικογένειά του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», είχε δηλώσει τότε ο δικηγόρος του Γκόρντον. «Η καρδιά μου πηγαίνει προς την οικογένεια και τους φίλους που αφήνει ο Νικ και σε άλλες οικογένειες που ασχολούνται με τις απώλειες και τον πόνο που προκαλούνται από τα ναρκωτικά».

Ειδήσεις σήμερα: 

Αποκλειστικά στο protothema.gr: Αυτές τις θυρίδες άνοιξε ο Γκουρούσης - «Καρέ-καρέ» το ριφιφί του Ψυχικού

Κορωνοπάρτι με εκατοντάδες άτομα στην Πάτρα - Φωτογραφία

Δώρο Πάσχα: Πώς θα δοθεί φέτος - Ποιοι θα το λάβουν μειωμένο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης