Η Καίτη Γαρμπή δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστοκαθώς είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media μειδιαίτερα εύστοχα tweets.Παίρνει θέση τόσο για σοβαρά θέματα της επικαιρότητας όσο και για πιο ανάλαφρα και χαλαρά. Αφορμή για το νέο της tweet ήταν ένα μικρό λάθος που έκανε ένας από τους κριτές του MasterChef στον αέρα του ριάλιτι μαγειρικής.
Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς, πειράζοντας μία από τις διαγωνιζόμενες, ανέφερε το τραγούδι «Άσπρο Μαύρο», υποστηρίζοντας ότι είναι της Καίτης Γαρμπή ενώ στην πραγματικότητα είναι της Αλέξια.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θέλοντας να διορθώσει αυτό το λάθος, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο twitter, ξεκαθαρίζοντας ότι το εν λόγω τραγούδι δεν είναι της Καίτης Γαρμπή.
«Άσπρο ή μαύρο, ή φεύγεις ή μένεις εδώ, μην το μπερδεύεις, η αγάπη είναι για δυο. Άσπρο ή μαύρο, για μένα γίνε τρελός, κι ό,τι προκύψει, στα ύψη ο πυρετός.... (ακούς εκεί... Δε το έχει πει η Γαρμπή... Σας παρακαλώ πολύ...) #MasterChefGR», έγραψε ο σεφ στο Twitter για να λάβει την απάντηση από την Καίτη Γαρμπή: «Μάστερ Σεφ μου τώρα μου επιβεβαιώσατε πώς έχετε Αυτό Το Κάτι».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.