Survivor: Η… μάχη της τορτίγιας και ο «πόλεμος» που μόλις άρχισε

Survivor: Η… μάχη της τορτίγιας και ο «πόλεμος» που μόλις άρχισε

Το συγκινητικό «αντίο» του Καλίδη, τα δάκρυα του μοναχικού «Ντάφυ»,  οι έντασεις στους κόκκινους και  η ρεβάνς των ντόνατς  - Δείτε βίντεο

survivor
Ο… πόλεμος Τριαντάφυλλου και Γιώργου Κόρομι στο Survivor 4 δεν λέει να κοπάσει. Η κόντρα των δυο «φίλων» ξεκίνησε με την απόφαση του Κόρο να βγάλει στον… τάκο τον τραγουδιστή,  τη αντίδραση που έβγαλε ο «Ντάφυ» και φούντωσε με την αποκάλυψη του Γιώργου Ασημακόπουλου ότι ο Τριαντάφυλλος επιχείρησε να δωροδοκήσει τους δυο συμπαίκτες του.

Η ένταση συνεχίστηκε και στην παραλία των «κόκκινων» μετά το συμβούλιο που παρέμειναν στο παιχνίδι οι υποψήφιοι Τριαντάφυλλος, Νίκος Μπαρτζής και Μαριάνθη Κάσδαγλη και αποχώρησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης. «Βγες στον… τάκο μαζί μου και τα λέμε» προκάλεσε ο «Ντάφυ» τον Κόρο και τα αίματα άναψαν.



Στην παραλία των μπλε η… τριάδα πανηγύριζε την παραμονή του Μπάρτζη στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ οι υπόλοιποι ένιωθαν άσχημα που αποχώρησε ο «δικός» τους. Ο Τζέιμς Καφετζής μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κόσμου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα όσα έλεγε ο Ταβλαδάκης, ότι οι Νίκος, Τζειμς και Άννα Μαρία είναι οι πιο μισητοί παίκτες ήταν στρατηγική και όχι πραγματικότητα, ενώ ο Αλέξης Παππάς τα είχε με τον Κόρο για τα όσα είπε για τον Τριαντάφυλλο, στηρίζοντας τον τραγουδιστή.


Κλείσιμο


Ο Τριαντάφυλλος πλέον είναι μόνος του και αυτό φάνηκε πως τον έχει πληγώσει αρκετά. Ο τραγουδιστής δεν άντεξε μιλώντας στην κάμερα και λύγισε. Οι  Κόρο, Ασημακόπουλος, Κοψιδάς και Καρολίνα συνέχισαν να τα «χώνουν» στον «Ντάφυ» με τον τραγουδιστή να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.




Η ένταση στην παραλία των κόκκινων συνεχίστηκε με αφορμή το ψάρεμα. Η Καρολίνα Καλύβα και η Μαριάνθη Κάσδαγλη… έβγαλαν νύχια, ενώ στην «μάχη» επιχείρησε να μπει και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος το μόνο που κατάφερε ήταν να βγει εκτός εαυτού αφού δεν κατάφερε να αρθρώσει λέξη.



Η ψαριά του Κόρο ήταν για ακόμα μια φορά καλή, ωστόσο αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απόφαση των κόκκινων να μην δώσουν ούτε ένα ψαροκόκαλο στον Τριαντάφυλλο.



Ο «Ντάφυ» εξέφρασε το παράπονό του ότι δεν του έδωσαν να φάει και επικαλέστηκε τραυματισμό στους συμπαίκτες του, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να το αμφισβητεί και να αρχίζει νωρίτερα η μάχη.




Πριν οι δυο ομάδες ριχτούν στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Αλέξης Παππάς έμεινε εκτός γιατί ήταν στο νοσοκομείο, ενώ κανονικά θα αγωνιζόταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος νωρίτερα διαμαρτυρόταν για πόνους στο πόδι, ωστόσο οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι που θα τον άφηνε εκτός. Όμως η  μεγάλη έκπληξη ήρθε από τον Πάνο Καλίδη. Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του αγωνιστικά και δεν θέλει να δυσκολεύει την επιβίωση τους και αφού ζήτησε συγγνώμη απ’ όσους έχει στεναχωρήσει, ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, κάνοντας αρκετούς συμπαίκτες του να δακρύσουν.




Στο αποψινό αγώνισμα με έπαθλο τορτίγιες η μάχη θα δινόταν πάνω σε έναν κύλινδρο ισορροπίας. Νικητής θα ήταν αυτός που θα άντεχε περισσότερο πάνω στον κορμό ή θα έπεφτε δεύτερος στο νερό.



Οι δυο ομάδες βρισκόντουσαν κοντά στο σκορ, με τον Κοψιδά να εγκαταλείπει χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο και να τον ακολουθεί και ο Τριαντάφυλλό. Οι μπλε  εκμεταλλεύτηκαν τα πέναλτι που κέρδισαν, προηγήθηκαν και έμειναν μπροστά μέχρι το τελικό 10-7.




Η νίκη των μπλε γέμισε τα στομάχια των παικτών με πίτες τορτίγιας, όμως η αποχώρηση του Καλίδη δεν άφησε κάποιους να το χαρούν με την ψυχή τους σε αντίθεση με την... τριάδα που πιστεύει ότι η ομάδα τους θα δυναμώσει περισσότερο και θα αλλάξει και ο τρόπος ψηφοφορίας.

Από την άλλη οι κόκκινοι μετά την ήττα συνέχισαν απο εκεί που το είχαν αφήσει. Ένταση και τσακωμοί. Αυτή τη φορά γιατί κάποιοι αντέδρασαν με την απόφαση να μην δώσουν ψάρια στον Τριαντάφυλλο.




Στο κουίζ των ερωτήσεων η ομάδα που θα έφτανε πρώτη στους 5 πόντους θα έτρωγε ντόνατς. Οι  κόκκινοι έδειξαν μεγαλύτερη λαχτάρα για τη νίκη και  έφτασαν πολύ εύκολα σε αυτή με 5-0.



Ειδήσεις σήμερα: 

Φθινοπωρινό το τοπίο με νεφώσεις σήμερα - Πέφτει η θερμοκρασία από αύριο

Αγία Παρασκευή: Άρπαξαν από ηλικιωμένη κοσμήματα αξίας 1 εκατ. ευρώ

Βασιλακόπουλος: Να ανοίξουν οι μικρές επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης