Ελεονώρα Μελέτη: «Ναι, καλώ στην εκπομπή ομοφυλόφιλους γιατί δεν έχουμε διαφορετικά δικαιώματα»

Ελεονώρα Μελέτη: «Ναι, καλώ στην εκπομπή ομοφυλόφιλους γιατί δεν έχουμε διαφορετικά δικαιώματα»

Η παρουσιάστρια απάντησε στα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στο Instagram για τους καλεσμένους που φιλοξενεί στην εκπομπή Μεσάνυχτα

Eleonora_Meleti__1_
Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα απαντά στα σχόλια που δέχεται από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια επέλεξε να απαντήσει μέσω InstaStory στα αρνητικά μηνύματα που δέχεται για την επιλογή των καλεσμένων της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, απάντησε σε όσους την κατακρίνουν που συχνά στα «Μεσάνυχτα» φιλοξενεί ανθρώπους με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

«Ξέρετε κάτι; Ναι, καλώ στην εκπομπή ομοφυλόφιλους γιατί μπορεί να έχουμε διαφορετικό γούστο αλλά δεν έχουμε διαφορετικά δικαιώματα. Ναι, δίνω βήμα σε τρανς γιατί μαθαίνω από εκείνους. Ναι, προβάλλω “αυτά τα πρότυπα” γιατί μου αρέσουν περισσότερο από άλλα πρότυπα που βρίσκουν το χώρο τους κι αυτά στην τηλεόραση. Όχι, δε με απασχολεί η καταγωγή του διπλανού μου, ούτε το χρώμα του, ούτε τα κιλά του ή η ιδιαιτερότητα του, γιατί μιλάμε για ανθρώπους.

Μιλάμε για ανθρώπινα όντα με ψυχή. Κι εσείς που μου στέλνετε επιθετικά μηνύματα κατηγορώντας με ότι θα κάνω την κοινωνία “σκατά σαν τα μούτρα μου”, ανθρώπινα όντα είστε και σας συμπονώ. Σας ευχαριστώ που θεωρείται πως έχω τη δύναμη να αλλάξω τον κόσμο αλλά αν κάτι θα τολμούσα να αλλάξω (αν μπορούσα) θα ήταν ο τρόπος που διαχειρίζεστε το δικαίωμα του διπλανού σας να έχει την άποψη του και να μπορεί να μιλά και να εκφράζεται ελευθέρα όπως εσείς. Μη χάνεται το χρόνο σας στέλνοντας “παγιδευμένα” με δηλητήριο μηνύματα.

Δε θα με αλλάξουν τα λόγια σας, γιατί αυτό που είμαι σήμερα το έχω αποφασίσει συνειδητά, χτίζοντας τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητα μου με τα χρόνια και συνειδητοποιώντας τι θέλω και τι δε θέλω από εμένα προς τους ανθρώπους και από εκείνους προς τα εμένα» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε τη δημοσίευσή της:

nonora_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14_15_16_17_18_19


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης